Elifim17 Medine94 cok kullanırım. Hele hamilelikte geniz akıntısı burun tıkanıklığı sorunlarına birebir 😍
_Lavinya Ferhanferi Hangi amaçla kullanıyorsunuz soğuk algınlığı falan mı yoksa sivilce falan mi 🤭 Ben de kullanayım 😅
Sdashn Ferhanferi merhabalar acaba onun zararı olmuyor mu çörek otu yapı içilmiyor ya uhi hindi yağı bağışıklık öı güçlendiriyor ne için kullanıyorsunuz 🌸
AliSilan Ferhanferi Yaaa kullaniyormusunuz 🌺bende evladıma antibiyotik bağışıklık herşeyde neredeyse kullanıyorum hamilelikte onerilmiyor söktürücü olduğu için çok mecbur kalmadıkça . Siz ne gibi faydakarda kullanıyorsunuz gebelikte
_Lavinya Ferhanferi Evet içilmesi sürülmesi herşeyi sağlıklı diye biliyorum bende. Ama hamile olmadan önce kullanmıştım kaldırmıştım geri çıkarayım ☺️💐 teşekkürler
Ferhanferi _Lavinya sadece udı hındı yagı kullanabılıyoruz zaten bu surecde corekıtu yagı falan onermıyolar
_Lavinya Ferhanferi Zaten şu an sadece karın bölgeme kantaron yağı kullanıyorum. Normalde de yağ kullanan bir insan değilim. Tavsiyeniz için teşekkür ederim ☺️🌼
Ferhanferi Genelde covıde karsı arada ıcyrm hasta olsamda olmasamda bnde bı skntı olmadı gogus ucu ıcın kullanyrm oglumada veryrm
Medine94 Ferhanferi onları bende yapıyorumda dün boğazım ağrıyordu içmeyem zararı olur diye içmemiştim emin olmak içn bi sorayım dedim çok teşekkür ederim 🥰
Medine94 Elifim17 yani bi zararı yok değil mi ben hamilelik öncesi kullanıyordum ama hamilelikte sorun olur diye bıraktım
Elifim17 Medine94 yok olmaz. Hamilelikte çörekotu yagı ve keten tohumu yagı kullanılmaz. Udi hindi de sorun yok ☺️