Merhaba kızlar aslında doğum yapalı 2 ay oldu ama ben kendimi bu hikayemi anlatmaya anca hazır hissettim.Kız çocukları öabuk olur derler ama benim kızım 39+5 de gelmek istedi 20 kasım cumartesi gecesi kınuştum onunla annecimmyarın pazar baban da evde hem gel artk diye birde eşimle o gün ilk defa korunmasız ilişki yaşadık artık zamanıda geldi ama hangisş etki etti bilemedim sabah saat 6.59 da ilk sancımla uyandım ilk olunca ne olduğunu bilemedim sanki adet olacakmışım gibi bir ağrı hissettim hiç rahatsız edecek bir ağrım yoktu o değildir dedim geri yattım 10 dk sonra aynısı yine oldu bu sefer kasılma sayar diye bir app indirmiştim onunla takip etmeye başladım her 10 dkmbşr 28 saniye süren sancılarım başlamıştı hemen kalkıp duşa girdim mutlu mutlu şarkılarla oynayarak doktoruma mesaj attım pazar günüydü ve hastaneye geçtim ordaki ebe ilk muayneyi yaptı alttan baya zorlandım 2cm açıklıpın var dedi sonra sancılarım sıklaşmaya başladı artık nefes bile alamaöaya başladım bütün hastanede sadece benim sesim vardı eteafımda kim var ne konuşuyorlar duymuyordum bile doktorum geldi ve daha 5 saat var 5 cm açıklığınnvar dedi öok yorulmuşsun böyle devam edemez dedi acil sezeryama aldılar bana ilk kalkış zor felan dediler ama sezeryan prenses gibi hissettiriyor inanın o sancılardan sonra gülerek kalktım ilk kalktığımda hemşireler bile şaşırdı çok uzun oldu sorularınız varsa cevaplarım her zaman tabiki şunu da söylemek isterim herkesin doğumu farklı olur çünkü her çocuk farklıdır o yüzden ben sadece hikayemi paylaşmak istedim etkilenmemenizi isterim.