Meraba hamile anneler sonunda bende doğum hikayemi sizinle paylaşıyorum . Hamd olsun.
39+4 haftalık hamileydim . Geçtiğimiz pazar günü alışveriş yapmak için pazara gittik annemle . Eve geldik lavaboya girdim çıktım bı akıntı geldi baya yoğundu . Daha sonra su şeklinde geldi . Artık emindim doğumumum başladığına. 3 4 saat eşimin işten gelmesini bekledim bilerek acele ettirmedim sancılarım sıklaşsın diye . Sıklaştı da 5 dakika da bı sancı geliyordu . Bu arada 2 gebeliğim normal doğurdum . Velhasıl acile geldik alttan muane etti daha sonra bi kamera gibi birşey soktu 2 cm açıklığım vardı sadece . Yatisim yapıldı odaya çıktım devlet hastanesi bu arada kimse yok ben tekim . Nst bağladım sancılarımda geliyordu o esnada 20 dk oldu doktor geldi nst kağıdına baktı ve direk acil sezaryan dedi . 2 cm açıklıkta bile sancı geldiğinde bebeğimin kalp atışları azaliyordu . Acilen sezaryan alındım yarım saat içinde bebeğimi dünyaya geldi . Sezaryande çok masum değillmiş kızlar çok ağrılı geçiyor 2 gün oldu . Ama herşeye degiyor . Sabrını rabbim veriyor . Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum .❤️♥️❤️♥️❤️