Rkycl Kizlar 39+3 üm doguramiyorum😂 hicbir dogum ibaresi yok ve bende stress yapiyorum🙄 bir yöntem var mi bildiginiz doguma yardimci olabilecek???
Hill Rkycl biz de 39+3 olduk ama nişan gelmesi ve düzensiz ağrılar dışında daha pek bişeyimiz yok maleseff 😑 gönül isterdi ki bayrama miniklerimizle girelim ama belli ki günleri dolmadan gelmek istemiyorlar 😂 sabırla beklemeye devam 😅🙏
Ardanyal Rkycl ben 4 gün önce doğum yaptım 40+4 de sunni sancıyla. Pek fayda etmiyor yürüyüş merdiven. Doktorum ahududuyaprağı çayı aldırdı günde 3 fincan içtim doğumu kolaylaştırmak için
Seyda123 Rkycl bugun tam 40 hafta oldum ve hic bir velirtim yok doktor 4 gun sonra gel suni verez dedi cok korkuyorum ins kendi sancik gelir 4 gune kadar
Nidanurfirat Yürüyüş, merdiven inşp çıkma, plates toşu, squat, ilişki bende bunları biliyorum. 38 olcaz tık yook 😂
Aysenurtsr Ardanyal herkesde ayni etki olmuyor ama, ben de 4 gun once dogum yaptim suni sancisiz hep hareket halinde merdiven indim ciktim. Yurudum, evisi yaptim. Yaradi 🤗
deletedmom213 Ayy ne güzel dertler sıkıntılar :) bende istiyorum aynısından :) Dipnot: 6 haftalığım daha 😅
Ardanyal Seyda123 bende yaradı çok kolay oldu doğumum günüm geçtiği halde. Doktorum söyledi zaten sağolsun