Ebrukrdmr 33.haftada erken dıgum riski için verilen bu ilaçtan kullanan var mı hastane Çıkışı 2 gün kullandım devam etmek gerekiyor mu kullanan varmı dr günüme daha var
MihrimahVeAnnesiii Ebrukrdmr 31+4den beri kullanıyorum bugün 4 kutu daha yazdırdım doktora bir danışman gerek
Meleklerim34 Ebrukrdmr 31+5 de sancım olduğu İÇİN hastanede yattım bi gece serum iğne ve nidicart verildi eve gönderdiler kendi doktoruma kontrole gittiğimde nidicard yazdı sürekli kullanacaksın dedi şuan 33.cü haftadayım doktor kesene kadar devam
blueberyy00 Ebrukrdmr ben de hastanede yattım erken doğum riskinden hastaneden çıktıktan sonra 6. Günüm bugun doktor bana 5 gün 6 saat aralıklarla 4 tane sonraki 5 gün 8 saat arayla günde 3 tane içmeye devam edeceksin dedi yarn kontrolum devamını yazar sanırım bu şekilde devam edicez
Gizemcey Bende kullanıyorum. 12 saat ara ile sabah ve akşam. Benimde 33’te sancım çıktı. Aynı şekilde serum iğne ve nidicard işte verildi 🤦🏽♀️ Yarın başka doktora gidicem sorucam bende bakalım ne zamana kadar içmem lazım.
Nezii Gizemcey Merhaba, sancınız olduğunu nasıl anlayıp hastaneye gittiniz ilk seferinde. Kasılmalar ve toplanmalarmı oluyordu ?
Gizemcey Kızlar bende size bir şey sorayım mı ya görürseniz. Cidden işe yarıyor mu. Ben şuan 34’teyim mesela. Daha da Allah bilir tabiki ama erken biraz. Bebeğin geç gelmesini sağlıyor mu cidden
Ebrukrdmr Sizin sancılarınız nasıl acaba benim arada karnım taş gibi oluyordu yalancı sancı diye düşündüm ama değilmiş ya
Gizemcey Nezii Anlamadım 😂 yani öldüm aslında ağrıdan ama onun sancı olduğunu anlayamadım. Ama şöyle belimde ağrı vardı Rahmimde aşırı bir ağrı vardı Gece yatakta dönmekte falan çok zorlanıyordum Yürürkende tabi Karnımda da sertlik vardı evet 🥰
Nezii Ebrukrdmr Kaçıncı haftadaydınız ? Ben 18deyim serklajım var daha önce erken doğum yaptım. Sertleşme oluyor karnımda diyince magnezyum verdiler sadece