Zeynepsa Merhaba kizlar 11 gunluk bebegim var. Bugun toplasaniz 1 saat uyumadi. Surekli emmek istiyor. Bende tukendim o da.yiyo altina yapiyor surekli kisir dongu. Doymuyor desem altina yapmaz diyorlar. Bi yardim edin nolur.tecrubeli anneler.Yanimizda kalan yok bugunluk tukendim
Demetdemircioglu Zeynepsa benimki 21 gunluk emzik aldigi halde devamli meme istiyo uyudu diye yatiriyorum ayaga kalkmamla tekrar aglamaya basliyo gene emiyo😐
Edadeniz Kızım sürekli emmek isterdi sizin bebeğinizi anlattığınız gibi.kaç dr a danıştıysam bebek emmek istediği sürece emzir dediler öyle yaptım kilo alımı gayet iyiydi doymamakla ilgilisi yok bebek memede kendini güvende hissediyor.alıştırabiliyorsanız emzik verin,fakat emzik alan bebeklerin emme süresi azalıyor.ilk kızıma emzik verdiğimde göğsümü emme süresi azaldığı için emziği vermedim daha sonrasında.açıkçası kardeşine vermeyi düşünüyorum :)
Edadeniz Zeynepsa ozman biraz yorulucaksınız emzik almıyosa sizi emicek :) yoksa ağlayacak ama zamanla oturur bence rayına daha çok küçük konunuza teninize doymak için size ihtiyacı var sıcaklardada emzirmek yorucu olur illaki