Ceyduygu Kızlar 39 haftalık gebeyim bugün çatı muayenemde 1 cm acilmam olduğu söylendi eve geldikten sonra kahverengi sümüksü bi akıntı geldi sizce nişan olabilir mi yoksa muayene oldugum icin mi lekem geldi
Sedefcann08 Ceyduygu abartmıyorum canim 38 haftadayim belkide 10 defa alttan muane oldum ne gelen var ne giden
Saganak Ceyduygu ben 40+2 de çatı muayenesi oldum elle muayeneydi 1 cm açıklık dedi bikaç saat lekelenmenin ardından gece kahverengi sümüksü bişi geldi bende nişan sandım ama bugün akşam oldu hala sancı mancı yok
Ozdry Ceyduygu canim muayene olduktan sonra olduysa onun icindir dojtorum bana gelebilir dedi cunku ayni sekildede geldi nisan degil yani
Oznur28 Canim benim nişanım da aynı o şekilde gelmişti ama ben çatı muayenesi olmamıştım kendiliğinden gelmişti. Çatı muayenesinden dolayı da olabilir sancin olursa mutlaka git doktora
Ceyduygu Oznur28 Sancim var ama düzenli değil canim doktor kanama olursa gel dedi ama ben biraz daha beklemek istiyorum
58Vildan elle mi muayene etti sadece sanmıyorum canım nişandır büyük ihtimalle çünkü muayeneden sonra genellikle lekelenme oluyor sümüksü bi akıntı olmaz
Sedefcann08 Ceyduygu hayir kuzum gelmedi hatya bebek epeyi kanala yerlesmis sanci var acilma yok korku kapladi beni kanala girmis hazir sezeryan olcam diye ne yapacam sasirdim
Ceyduygu Saganak Benim sancim gelip gidiyo canim. Birde nişandan sonra kimisi bi kac saat sonra dogururmus kimisi 1 hafta sonra
Saganak Ceyduygu artık bekletemiycez 41 hafta oluyoruz riskli.Yarın suniyle başliycaz Hakkımızda hayırlısı olsun
Ceyduygu Sedefcann08 Daha 2 haftan var kuzum içini ferah tut bende 39 haftaligim simdiye kadar hic bisey yoktu daha yeni 1 cm olmus
Sedefcann08 Ceyduygu simdiden biseler yapsam acaba acilma olur mu ikiskiye esim yanasmiyo dogurmadan ebbedi olmaz.dedi
Hwas Canm ben de bu hafta muayene oldum elle 1cm aciklik var dedi ayni şekilde akinti geldi doktor kanama,sanci, su gelirse gel dedi.bekliyorum ben de. Sadece cok fazla altta baski hissediyorum