mommy6 Yarın 7. Haftama gireceğim Allah izin verirse inşallah, ne mide bulantısı ne kusma ne bişe. Arada kasığım ağrıyor oda günde bir kere bide belim o kadarcık. Erken mi daha?
NiceNice CeynoO canım ben kusmanın cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum… ilk kızımda hiç kusmadım diyebilirim şimdi gene hamileyim 7/24 ya kusuyorum ya da kusma hissi ile dolaşıyorum ve bebeğim kız
Dmteyll CeynoO kusmanin yada kusmamanin cinsiyetle pek ilgisi oldugunu sanmiyorum ben 30.haftama kadar kustum oğlum olucak ☺️
DeryaSekban CeynoO 😂 bence mide bağlantısıyla pek ilgisi yok gibi benimde erkek ama ben 6 kilo verdim kurmama rağmen sadece bulandıran ve iştahsızlıktan
irem-Dora mommy6 Ben 24.haftadayim, bir kez bile kusmadim. Çok nadir hafif bulantılarım oldu o kadar. Şanslıyız işte, herkeste bulantı kusma olacak diye bir kural yok keyfini çıkar 😊
Anne88 mommy6 bende 6. Haftaya girdim maşallah ne kustum ne tiksindim ama kanama oldu tsbi inşallah böyle kanamasiz rahat devam ederiz 🥰
esra0522 mommy6 herkesin bulantı olacak diye bi kaide yok ki ben 6 aylık hamileyim bi kere kustum sadece o da başka bi sebepten yani . rahat bi hamilelik geçirirsin umarım. 😊
Mrs-Turkk mommy6 doğurdum bir kere kusmadım cok rahat bir hamilelik geçirdim inşallah sizinde böyle devam eder😌
CeynoO esra0522 genelde kiz bebek anneye eziyet eder derler erkek bebk sakin olurmus . Cevrem gnellkle erkek hamile
LadyAnne mommy6 Kiz daha ne istiyorsun ne guzel iste millet rahat gecsin hic hissetmiyim der sen niye kusmuyorum diyorsun😂 ustelik hala erken benim bulantilarim üçüncü ayda baslamisti
Buzlubadem mommy6 8+4 deyim bende de kusma yok. Arada acıkınca mide bulantısı oluyo o da çok hafif şükür 🤲 Bugün ilk kez öğütme tuttu temizlik yaparken boğazım kurudu ondan oldu galiba. Normalde bile herşeye midesi kalkan biriyimdir çok şaşırıyorum kendime 😃 5.hafta da çok mide yanmam vardı o da geçti şükür. Kiminin 10.haftalardan sonra da başlıyormuş. Şanslı gebelerdeniz bence inşallah böyle devam eder.
Ceylankaya35 CeynoO bugün kaynanamin yeğeni geldi öyle oturmaya 9 aylık bir kizi var hamileliğin ilk ayları nasıldı dedim hiç sıkıntı çekmedim dedi öyle mide bulantısı kusma falan onlar olmadı alakası yok ben ilk çocuğumda prensesler gibiydim hamilelik ölümünde değildi 9 yıl sonra ikinciye hamileyim 13+3 BENI inanın kahretti🤢🤢🤢🥴🥴
Ceylankaya35 mommy6 daha ne istiyorsun ki ne güzel aman olmasın benim kusmam geliyordu mide boş olduğundan cok çektim çok🥺hqlen de cekiyorum 🤢🤢🤕😭😭😭