Gizem260 Ezgis54 bunu bende merak ediyorum özel muayenehane de yaptıracağım o yüzden düşer mi düşmez mi
Tgclvnt Ezgis54 Merhabalar. Hayır düşmüyor doktorum kendisi arayıp bilgi vermişti. Ben sana dönüş yapacağım demişti.
Ezgis54 Gizem260 bende devlette yaptırdım canim sıra bulunca. Özelde nasıldır bilmiyorum bilen cikar belki devlette 10 gun sonra çıkar dediler
Ezgis54 Ysgl26 hastanenin sitesinden baksak görebiliriz yani önemli olan o grafik sanırım. Ona illa doktordan mi ulaşırız peki sutede göremez miyiz
Ezgis54 Gamze__79 az önce 3lü test yaptıran bayana denk geldim de grafik düşmemiş ama önemli olan grafik sanırım
Ysgl26 Ezgis54 benimki 2 saat sonra çıkmıştı. Grafik bazı hastanelerde oluyor bazıları ise rapor düzenleyip veriyor sonuçla berabrr. Benimkinde grafik yoktu.
Ezgis54 Gamze__79 o zaman hastaneyi arayıp çıkıp çıkmadığını öğrenip ona göre doktorun yanına gitmek . Sonuçları göstermeye de sıra alınması gerekir mi acaba zaten cok zor bulmuştum 🤦♀️
Gamze__79 Ezgis54 ense ölçümü felan hemen cıkıyo canım zaten kan sonucu cıkınca tamamdır hepsi e nabıza kan sonucu düşüyor ona gore gıdebilirsin ona göre hepsi birleşip yanı hepsine bakılıp Bı sonuc cıkıyo ortaya evet canım sıra alman lazım
Ezgis54 Ysgl26 benimki nasıl olacak bakim özele gidiyorum normalde ama ikili teste istediler 600 tl . O yüzden devlete gittim bu test için