Funday35 Kızlar bugün oğlumun tekmeleri derinden geliyor ve arada vajinama vuruyor serklajlıyım bu arada normal mi böyle olması dün böyle değildi acaba pozisyonunumu değiştirdi tekmelerin derinden gelmesi ve vajinaya vurması 🤔
Loveis16 Funday35 Canım ben 29 haftalığım 22 den beri arada öyle hissediyordum tekme olduğuna emin misin benim ki hıçkırıyormuş hıçkırığında öyle hissediliyormuş :)
3mlek2bebkannesi Funday35 benimde tekmeler derinden oluyo hep bugün doktor yüzünü sana dönmüş o yüzden içe doğru tekme atıyo dedi
Funday35 Loveis16 Vajinama da vuruyor kuzum aynı zamanda tekmedir diye düşünüyorum ama 🤷🏼♀️ şuan fazla haraketli değil akşam haraketleniyor bakalım ozamanda öyle olursa tekme ozaman takip ediyorum haraketlerini hıçkırık olursa çok sevinirim ya 🤭 Böyle olunca korkuyorum birşey mi var acaba diye ☺️
Yasemincee Benim öyle sürekli rahmimr vuruyor habire tuvalete gidiyorum hep altta tekmeleri ilk gebelikte de hep aşağıdaydı sanırım bu da öyle yarın kontrolüm var bakalım.
Funday35 Yasemincee Bende gidiyorum lavaboya sık sık öyle olunca üzülüyorum ya benim birde dikişim var rahim ağzında birşey olur diye korkuyorum hayırlı haberler al kuzum 🌸
Funday35 3mlek2bebkannesi Hadi ya bende belki öyle olmuştur dedim ama sizden duymak içimi rahatlattı ☺️ Sağlıklı olsun da sorun değil teşekkür ederim 🌸
Emirin_Annesi02 Funday35 ben 19 da öyle hissettim. Ama öyle rahatsız edecek tekmeler değildi. Yine zaman zaman oluyor ama devam etmez bence . nasılsa ilerleyen zamanlarda doğum pozisyonu alıyor bebişler. Bu arada çok sık hıçkırıyorlar. 20+3 teyiz
Funday35 Emirin_Annesi02 Dün böyle değildi bugün oldu pozisyonu değişti galiba hıçkırık da olabilir dediler ama arka arkaya olur diye düşündüm ama bu ara ara oluyor sağlıkla gelsin minikler inşallah 🌸🤲🏻
Zehracan114 Funday35 25+4 haftalık hamileyim baya aşağıda kızım 🥲Hareketleri çok fazla oluyor vajinada aşırı bir baskı yapıyor yer değiştirmesini bekliyorum 🙃
Funday35 Zehracan114 Ah yaramaz bu bebişler ya 🤦🏼♀️ Hepimizde hemen hemen aynı sorunlar değiştirir ama yer ☺️