Deletedmom62627 Kızlar, bu HA Rİ KA bişeyyyyy. Bebemin gazsancısı mı tuttu bağlıyom kendime sakinleşiyo, yemek yapıcam bebem durmuyo mu yine bağlıyom birlikte yemek yapıyoruz kısacası harika bir şey kim düşünmüş piyasa sürmüşse Allah razı olsun 😁😁😁
Sumiire Deletedmom62627 iflahım kalmadı param tükendi bir borcuma bin borç eklendi Bu sarkı benden sana gelsin 😂😂 bişey alacak ne param ne mental gücüm kaldı bacım daha bişey önermeyin gayrı
Deletedmom62627 Sybabyss MelekMervertlek https://www.google.com/aclk?sa=l&ai=DChcSEwjNh_787dz1AhUQuHcKHRk5DDwYABADGgJlZg&sig=AOD64_0Fhe7gr9sVhCDkAOKiK1eJ7vfFUw&ctype=5&q=&ved=0ahUKEwjn9fb87dz1AhU8QvEDHfHLBi8Qww8Isgk&adurl=
Deletedmom62627 Mihriballim bebekten bebeğe fark var demekki ozaman herkes almadan önce bebeğini kendinesararark bi denesin 😁
Mihriballim Deletedmom62627 ahahaha ☺️😀😀 aynen öyle bı yapistirsinlar kendilerine 😀😀 benimki buhranlı dara gelemiyordu 😀
charlottececi Deletedmom62627 ben sunu begenmistim digerini baglamayi beceremem diye yatay pozisyonda olması sorun olur mu sizce? Dikey mi olmalı? 🙄 Baby Plus Easy Bebek Ana Kucağı Kanguru Sling https://www.hepsiburada.com/baby-plus-easy-bebek-ana-kucai-kanguru-sling-p-HBCV00000OQ5K5?magaza=ebebek&url_src=ios-product-detail
marsel_ve_annesi Sumiire valla ben kapattım kendimi artık trendyola bile bakmıyorum nedir ya her şey ateeeş pahası olmuş zaten eşim günlük maaş alıyor bugun bitane yağ bir kilo domates bi sigara bide 200gramlık tereyağ almış buyur buda maaşım diyor🥴😂😂eskiden 60-70tl tutardı
Sumiire Deletedmom62627 yok kız daha 3 ay var ama biz şimdiden tükendik sanırım en son bu aksam bebek bezi krizimiz vardı e bebekte indirim varmış alsak mı almasakmı battıkmı batmadıkmı diye koca kişisiyle birbirimize giriyoduk 😂😂
Sumiire Barisinannesi Ya sacma sapan ücretler var valla ne alıp almıcamızı şaşırdık bazı şeyler sırf marka ün var diye çok pahalı değeri yok slingmidir nedir buda bunların arasında bende eğer ihtiyacım olursa 2. El almayı düşünürüm ama eşim hiç hoşlanmıyo 2. Elden
Sumiire marsel_ve_annesi ay ben her baktığımda 10 lira 20 lira artırıyolar fiyatları marketede artık gerek yok gerek yok diye geçiştiriyom buz dolabında yer olmazdı eskiden markete gidince şimdi ekmek varsa devam 😂 adamlar napsın yetiremiyolar ki
Barisinannesi Sumiire evet o konuda esinize de hak veriyorum ben şöyle aradim 2. Elde benegi begenmedigi icin kullanamamis hanfendi aglamis cocuk o yuzden 0 ayarindaydi ben de guzelce yikadim zaten magazadan bile bazen denenmis urun oluyor aldigimiz iade vs oluyor diye kendimi ferahlattim. Mesela fisher price aktivite masasi da aldim 2. El 200 liraya letgodan baktim tertemizdi gelince de sildim ettim. Malesef bu pahalilikta ki ben ve esim de calisiyoruz ve mesleklerimiz de iyi ama herseyin 0 i olmuyor bize bile :((