Melisbahar 5734 bnmde 2 hafdr ole alt tarafında asiri aqri var bazen kimildaymaiom bende enfeksiyon vardi bi turlu qecmedi suan bebekte bsey yok dedi ama idrar veridm cikmadi daha bide Protestan verdi doktrum okdr
5734 Melisbahar Progestani ben 21 haftaya kadar kullandım yeni kestik herşey iyiydi Çarşamba ama baskı yapıyor galiba ayağa kalkınca yürüyünce oldu canım
Melisbahar Bursaspor16 xnm bnm26 haftda 750 gram dedi doktrum ama bnde tansiyon ckktiqi icin erken yada kucuk doqa bilr ddi
blueberyy00 Bursaspor16 hiç korkma sağlıklı gelsinde yeter zamanında ve sağlıklı gelsin buyur o çabucak hemde ben hiç takilmiyorum benimkide minyon olacak ama sağlıklı olsun mama meme bir şekilde beslenecek büyüyecek
Neslikra06 blueberyy00 ultrasonla bakarken cihazda 28+ bişey yazıyordu da tam göremedim 26 mı 28 miydi haftası dedi 26 dedim heralde önden gidiyor anlayamadım ama şeker testi de yaptırdım bugün şekerim normal çıktı heralde ilerleyen haftalarda nasip olursa uyuşur haftasıyla
blueberyy00 Neslikra06 Onde de gidebilir hep annesi normalde 26+ lardaysan 28+ çıkıyorsa ultrasonda bir iki hafta öndedir yediklerim yetiyordur yani şekerinde çıkmamış mis gibi tadını çıkar
Neslikra06 blueberyy00 çok şükür valla öyle endişe ediyordum ki bende bulantılardan çok aç gezdiğim zamanlar oldu su bile içemediğim,Rabbim herkesin evladını sağlıcakla bağışlasın inşallah 🤲