Cimbomlu190553 Hanımlar 4 haftalık gebeyim. 1 hafta sonra zorunlu bir otobüs yolculuğum olacak 3 yaşındaki oğlum ile birlikte. Gece yolculuğu olduğu için uyuyarak geçecek.ama herkes düşük yaparsın falan diyor. Bu konuda tecrübesi olan yokmu kafam karıştı 😥😥🤲
Mihri-balim_ Cimbomlu190553 tamamda öyle bir garanti mi varmış düşük yaparsın diyorlarda.Sizin düşük tehlikeniz yoksa bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum doktorunuza danışın yinede ona göre planlayın yolculugunuzu .
Portakalkokulum Cimbomlu190553 Ben ilk hafta ve aylarda o kadar çok yolculuk yaptım ve valiz taşıdım ki benim kadar olamaz emin ol ama hiç bişey olmadı çok şükür herşey Rabbimden canım sen kalbini ferah tut duanı eksik etme🤲💜
Hanzademerve Cimbomlu190553 ben 4 haftalık hamileydim bilmiyordum hamile olduğumu otobüs firmamız var bizim 10 saat yolculuk yaptım bişi olmadı yani stress yapma
betllyanar- Cimbomlu190553 tayin sebebiyle 27 saatlik yol yaptık ben ve arkadasım ben 15 arkadasım 30 haftalık hamıleydı bir sıkıntı olmadı çok şükür ikimizde de. Düşük riskiniz yoksa en rahat dönemdesniz koca bir karnınız yok sıgmayan 😇
Eclina Cimbomlu190553 Bebek daha oluşmamıştır bile 5 6 haftada Dr anca keseyi görüyo ne düşüğü 😳😳 bnm 5 6 arası keseyi gördü daha piyasada bebek yok yani
Eclina Cimbomlu190553 3 ay biraz dikkat istiyor ağır kaldırma kendini yorma stres zaten uzak bebek iyice tutunsun ondan sonrasi Allah büyük kuşum bişey olmaz Allah’ın izniyle 🙏🤲🌺
Berf123 Aman dinleme öyle dşyenleri bende ilk haftalarımda 9 10 saatlik yolculuk yaptım hiç birşey olmadı cok şükür