OkanSultanDac Sivrilik yada yaygınlık annenin iç karnı ile alakalıymış mesela benim arkadaşım yaygın bi karna sahip oğlu oldu. Çünkü iç karnı büyükmüş şimdiki gebeliğide aynı kızı olacak
Berzan Tabi bunun icin 6 7 aylik olmak gerekiyo 5 ayda karin cikmiyo bile o gordugunuz sizin karin sekliniz bebek değil
Aysun2834 Fulden cnm ilk günden beri göbeğimi gören erkek dedi ve kız olduğuna inanmıyorlar göbeğim sivri olduğu için hatta bugün alışveriş yaparken girdiğim 4 mağazada da erkek dimi hayırlı olsun dediler kız olduğunu söyleyince hepsi şok 😁😁 bence kişinin yapısıyla alakalı bir durum
ElifGuven Fulden karnım hep sivri oluyor herkes de ısrarla erkek diyor ikinci kızım olucak vücut yapısıyla alakalı cinsiyetle değil
Nlyakts Fulden 34 haftalik hamileyim sekle gore erkek olmasi lazim top gibi karnim var herkes erkek mi diyor.bence alakasi yok kizim olacak insallah 🤗
CansuDemir Fulden Sivri benim öne doğru huni gibi resmen 😂 belim basenlerim filan genişlemedi.Erkek benim de. Bilemiyorum bir çok test vs bende tutmadı zaten hep kız çıkıyordu hepsi.
Ilknur911 Fulden Benim karnım hentbol topuna benziyordu yassı bişekilde bebeğimin pozisyonu yüzünden 😁