Merhaba anneler daha onceki acilqn basliklara da goz attim ama benim durumum karisik yardimci olurmusunuz bebegim de mega sisterna magna var ayriyeten kalbindeki aort damarinin biri dar digeri ise genis profosor perinalog ile gorusmustuk bu hafta ici fakulte de takibim baslayacakti fakat suan farkli bi sorunum var 2 gundur asiri derece de gecmeyen bir kasintim var sabaha kadar uyuyamamadim uyusam bile surekli uyandim az once kadin dogum acile gittim safra asidi testi yaptirmam gerektigini soyledi o ne oluyor dedigimde sen ve bebek icin korkulacak durum yok ama test sonucuna gore yatis verebiliriz sabah sen test yaptir dedi ve gönderdi internette kolestazi felan yaziyor ilk gebeligim 33 haftamdayim gecen perinalog bebegin gelisimin 2 hafta onde oldugunu söylemişti gebeligimin basindan beri surekli sorun cikiyor troid hastasiydim ayri ayri tetkikler kan uyusmazligi felan derken son iki haftadir da onlarla ugrwsirken simdide doktor boyle bisey diyerek aklimizi karistirdi yardimci olurmusunuz lutfen kolestazi belirtileri nelerdir nadil fark ettiniz fark edildikten sonra ne yapildi ne zaman nasil gecti bu durum bebegi nasil etkiler