Babydream Deletedmom623737 çikolata ikram edicem canım ama yanına ekstradan bişey daha dağıtmak istiyorum ve az az 250-300 tane yaptırmam lazım anca yeter 😂
Deletedmom623737 Babydream 250 300 tane Hediyelik fiyatı baya ucuk olur en uygun fiyatlar 6.5 tl den başlıyor şahsen o kadar geleni ben kabul etmem malum hastalık 🤷🏻♀️ Ve herkese hediye dagıtma taraftarı degilim saklamıyolar o yüzden sayılı yaptırdım sadece saklayacağını bildiklerime dagıtacağım
ayse-huseyin16 Babydream İnstagram üzerinde çikolata deposu diye bir sayfa var metal kutuda 100 adet çikolata 115 tl sanırsam isimli oluyor çikolata da elite marka ve lezzeti çok güzel isterseniz isimsiz şekilde golf yada gümüş kaplı dökme veriyorlar onun fiyatı baya uygun isim kısmını kendiniz halledip böyle birşey yapabilirsiniz çünkü 250-300 adet çok fiyatlı tutar
Babydream Mrv1007 canım ben hastanede kimse gelmesin diyorum aileler haricinde o yüzden hastane süslemesi ve hastaneye bişey götürmek istemiyorum😂 bana kalsa eve de kimse gelmesin de burası malesef köy yeri olduğu için bütün köy akıcak eve 🥲🥲
Mrv1007 Babydream ben de eşimin bürün sülalesiyle aynı sitede oturuyorum, hastane bize çok yakın. Gelip maskeleriyle bes dakika görüp gitsinler, evde maskeyle durulmuyor yakın temas oluyor kucağa alırlar bebeği falan diye eve gelmelerini istemiyorum 🤣
Babydream Nebyaa ahh kuzum inanki aynı düşüncedeyim aslında onlara verilen parayla çocuğuma bişeyler alırım düşüncesindeyim ama köy yerinde olduğum için aaa bişey dağıtmadı olucağı için yapmayı düşünüyorum🥲
Babydream ozgese-s evet yaa instagram da fiyat alıyorum makrome gökkuşaklı anahtar sordum tanesi 10 tl 🤭 sonra epoksi anahtarlık sordum tanesiii 25 tllll şok oldum🥲 ve en az 250-300 tane yaptırıcam uygun bişeyler yaptırmak istiyorum ama malesef bu şartlar altında uygun bişey yok gibi
ozgese-s Babydream Mum yaptırmak istersen 50 adet üzeri 6 tl ye yapıyolar bende yeni gördüm instagramda canım
Babydream Morprenses aslında çok mantıklı canım, ama köy yerinde olduğım için bişey dağıtmadı olucak malesef o yüzden dağıtıcam🥲
Askiletotomsu Babydream ay böyle diyorum ama o zaman gelince de belki çatlarm yapmadan duramam belki, kim bilir
Babydream EmineRdvan14 keşke bana da gelen olmasa eşim ve evladımla kabuğuma çekilmek istiyorum ama burda bütün köy hucum edicek🥲🥲
EmineRdvan14 Babydream açıkçası bebeğin 40 çıkana kadar misafiri doğru bulmuyorum benim avantajim kendi ailemede eşimin ailesine de uzak oturmamiz o yüzden gelen olmaz insanlar biraz anlayış olsa zaten sizin toplarlanmanizi bekler
Babydream Askiletotomsu bende 20 haftalığım canım fiyatlar daha fazla uçmadan yaptırayım diye düşünüyorum işte 😂
poyrazinannesi3547 Macrome anahtarlık yapmıştım birde kokulu taş mumluk yapmıştım gelenlere veriyorum