Minnakanne Arkadaslar merhaba. Bebek odası takımı aldık cumartesı günü kutulu şekilde gelecek ama kurdursak mı biraz daha kalsa mı bilemedik siz ne zaman yaptınız hazırlıkları? 18+3gunluk hamıleym sizce ne yapayım? Onerıde bulunurmusunuz?
AyeSayn Minnakanne bence daha erken kurdurmayın derim ben 31 haftalığız daha kurdurmadım bu aralar düşünüyorum kurdurmayı
Handeaslan39 Minnakanne ben 30.haftadan sonra herseye hazırladım herseyını kurmuşum canım ne olur ne olmaz diye yaptım
1PrensAnnesi Minnakanne 26haftadayım kurdurdum hatta uyku setlerni bile açtım kıyafetleri dolabında ☺ Zaten hepsini yıkayıp kullanıcam en azndan baktıkça içim ferahlıyor oğlumun odası diye gelip gidip seviyorum
Srknsmg Bende aldım 24. Haftadayım. Gelip kurcaklar haftasonu.. temızlıgını yerlestırmesını sona dogru yapcm temız kalsınlar.. ama ağırlaşmadan halledem dedim.. şimdiden ağırlastım 30 dan sonrasını tahmın edemiorum😬
Kezu17 Kızlar ben daha 12 haftadayım. Şuan hiç bişey almıyorum ama bazıları şimdiden başla sonra yetiştiremezsşn diyor. Siz ne zaman başladınız bebek için birşeyler almaya acaba? 🙂
TunaDeniz Herşey normal gidiyorsa eğer , erken doğum belirtileri yoksa daha erken canım. 37+5 deyim yeni kurduk ( anlıyorum heyecanlı oluyor insan ama biraz daha var 🙂