Kubramagdalena 25+6 haftalık hamileyim, bebeğim 800 gram. Doktorumuz kilosu geride dedi. Ne yersem bebek sağlıklı kilo alır?
Canselyaren Kubramagdalena Kilosu normal cnm 30 dan sonra hızlı kilo alacak dut muz bol eski kasar tüket
pusatmom35 Kubramagdalena neresi azmış kilosu ya 23 haftada gittim 650 gramdı 27 haftada bugün gittim 1 kilo 110 gramdı neye göre az dedi anlayamadım
Cerenkaya Gerçektende kilosu çok az ama kilo alması için Her gün haşlanmış yumurta Muz Kaşar peyniri Pekmez
Canselyaren Cerenkaya Neye göre az diye belirlediniz her bebek bir deil kilo Genetik 27 haftada bnim bebeğim 800 grmdi sizin koydugunuz teşhisi ni doktorum bile koymamisti!
Suzanne Nasıl az ya? Ben 24+5te gittim 730 gramdı ve doktor bir hafta önde olduğunu söyledi ki burdaki çoğu posta baktığımda 24. Haftada bebekler 600-700 gram arası oynuyordu.
Kubramagdalena Suzanne ben de şaşırdım açıkçası internette 800 gram civarı olmalı yazıyor ama doktorum 1000 gram civarında olması gerekirdi dedi. Kemik gelişimi haftasına uyumlu ama karın çevresi 24 haftalık dedi. Yemeği arttır dedi. Gerildim açıkçası
Kubramagdalena Canselyaren teşekkür ederim, moralim bozuldu açıkçası. İlk çocuğum prematüre doğdu 1800dü doğduğunda kilosu. Gerildim o yüzden aynı mı olacak diye
Kubramagdalena pusatmom35 1000 gram civarı bekliyormuş. İlk bebeğim prematüre doğduğu için belki de aynı olmasın diye mi öyle dedi bilmiyorum ki
pusatmom35 Kubramagdalena 27.haftada benim 1.100 gram canim. Bilemiyorum niye öyle dedi ama kilosu Gayet normal can sıkacak bisey yok
Kubramagdalena PrensesFiona bana da normal geldi, kemik gelişimi haftasına uyumlu ama karın çevresi 24 haftada dedi. O yüzden dedi galiba anlamadımki
Kubramagdalena PrensesFiona her doktor farklı söylüyor demekki. Ben yine yemeğe biraz ağırlık vereyim de
Gulsumelif Kubramagdalena 29 haftadayım 1135 dedi makinalar da ölçümler yanlış olabiliyor siz gene yediklerinize dikkat edin muz kaşar pekmez peynir kilo aldırıyor ama almayan bebekte almıyor belki boyu uzundur :)