belinay51 Bugün Çatı muayenesi yaptı çatın uygun normal doğum yaparsın dedi sonrasında ultrason da baktı su ölçümü yaptı azalma yok ama sınırda takıp edelim dedi bu hafta içinde tekrar çağırdı bu arada 38+3 olduk sizce nasıl bir yok izleyecek başka bişey söylemedi azalırsa sezeryan mı yapar yıne normal mi olur böyle bir durum yaşayan var mı acaba şimdiden teşekkür ederim 🌹🌹🤲🤲
burakveannesi belinay51 benimde suyum azalmış bugun gittim ama ben 40+3 üm riske giriyor su azalınca dedi çarşamba suni sacı vericek benim istegimle
elf0 belinay51 benim suyum bitmişti 34 te iki hafta boyunca serum ve ciğer geliştiriciler yedim 36 da sezeryan doğdu kızım bol bol havuç hatta imkanınız varsa havuç suyu tüketin o suyu arttıran tek şey havuçmuş ben bilmiyordum şimdi ikinci hamileliğim şimdiden başladım hergün yemeye
Gmz34- belinay51 allahtan 38+3 lerdesin sonlardasın.Ben o gün sezeryan olmuştum.Su bitmiş ve plesanta yaşlandığı İçin 2 hafta besin gitmemiş ve kilo almamıştı sezeryane almışlardı.
belinay51 Cerenkaya ama çatın uygun normal doğum yaparsın dedi açılmaya hıc bakmadı nst ye baktı o normal dedi tekrar açılmaya mı bakıyor cuma gel dedi
Cerenkaya belinay51 açılma çok önemli benimde çatı muayenesi yaptı açılma var mı diye 29 haftamda ama çok acıtıyor yaa
Mimik Normal doguma engel bi durumun yok kuzum… Sinirda olmasi da normal, doguma yakin su zaaten azaliyor… Bu da dogum belirtiler… InsaAllah saglicakla kucagina alirsin🥰😘😘😘
elf0 belinay51 o zaman çok iyi belki de arkadaşların dediği gibi doğum zamanı yaklaşıyor ondan azalmıştır
belinay51 Gmz34- yani çok şükür geçen haftalar da iyi demişti suan da yeterli suyu doğuma kadar sadece takıp etmek istiyorum dedi