Hasonoral Merhaba arkadaşlar, 4hf.5gun gebeyim. Bugün kan verdim HCG 3100 çıktı. Nasıl deger iyi mi bilmiyorum ama doktora gitsek kese vs gözükür mu ? :)) Tecrübeli anneler tavsiyelerinizden alırım bir dal.
tiniminihanim_ Hasonoral Kese görünür ama kalp atisi için 1 2 haftan daha var canım 😊 Adetin kaç gün geçti 🌸
Denzk Hasonoral ben öğrendiğim halde beklerim ve 7 haftalıkken gittim hem kalp hem kese için 2 kere strese gerek yok bence bekleyin 3 hafta sonra gidin
Hasonoral tiniminihanim_ 4 gün filan geçti canım ☺️ çok teşekkür ederim dönüşün için. Peki bu değer iyi mi gebelik haftama göre ☺️ size de hayırlı olsun sağlıcakla kucağımıza almak nasip olsun
Hasonoral Aysenurtsr Melis2015 hayırlı olsun canım ☺️🥰 sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun hepimize
tiniminihanim_ Hasonoral Amin kuzum sağol. Değer gayet güzel, hemen keseye gidin görünebilir🥰 Haftalara göre beta her zaman değişir
Hasonoral Denzk aslında mantıklı dediğiniz ama insan merak da ediyor :)( ve hani riskli vs mi diye baktırmak istiyorum ona göre hareket etmek istiyorum folik asit de başlamam gerek tekrardan kullanalı çok olmuştu o yüzden istiyorum açıkçası
Ncybzbg Hayırlı olsun canım bende 5 haftalıkken keseyi gördüm cuma günü inşallah rabbim nasip ederse kalp atışlarını dinlemeye gidicem çok heyecanlıyım 🥰🙏
Denzk Hasonoral folik asite hemen başlayın onun için doktora gitmenize gerek yok eczaneden reçetesiz alınıyor. Gitseniz bile kese ve kalp göremez ki. 7.haftada tekrar gelin diyecek sadece tekrar kan testi yapar en fazla. Bu sefer moreliniz bozulur boşa gidersiniz :)
Hasonoral Kavakyellerihercai açıkçası benimki çok tesadüf oldu canım ☺️ göbek düşüklüğü yaşıyorum sürekli, göbeğime baktiracaktim ama bakan kişi test yapmamı soyledi ve o şekilde yaptım. Herhangi bi belieti vs yoktu. Bir hafta önce öğrendim beta hcg 95 çıkmıştı. ☺️ Teşekkür ediyorum rabbim herkesin gönlüne göre versin
Kavakyellerihercai Hasonoral teşekkür ederim cevabınız için RABBİM SAĞ SALİM KUCAĞINIZA ALDIRSIN bende sanırım gebeyim ama gebeliğe dair bir belirtim yok bir sorun var sanki belirti olmadığı için 😔
Hasonoral Leylasiva21 oyy maşallah rabbim sağlıcakla büyümeyi nasip etsin minik kuşlara, sağlıcakla alalım kucağımıza. Rabbim herkesi dilediği yerden ciceklendirsin☺️
Denzk Hasonoral hamile değilsiniz gibi davranın kendinize :) doktor bana 7-8 hafta olmadan hamileyim demeyin kimseye de söylemeyin dedi
Hasonoral aylinnntrhn ahh dayanabilsem en güzeli bu da kese oluştu mu diye merak ediyorum görmek istiyorumm
Havvauslu Hasonoral kese görülür ben 5+2 de gördüm keseyi ama senin değerin çok iyi kalp atışını bugün duydum mutluluğum tavan 7+2 doktora göre 6+5