Brvndkm Bugün doktor kontrolüm vardı ama doktora sormayı unuttum daha önce iki kürtajım var var şuan çok şükür 17 haftalık olduk🥰ben oruç tutabilir miyim bebeğe bir zarar verir mi acaba🤔
Pnr_2021 Brvndkm ben geçen sene oğlumda tutmadım bu sene de tutamayacagim. Kan değerlerim çok düşüyor benim. Doktor da tutma demişti. Eşim de imam o da diyanete sormuştu tutmasin demişlerdi
Mehtapca06 Brvndkm benim ilk gebeliğimde 15 gün var Ramazan öncesi tutucam önceki ramazan doğuma kadar tuttum hiç bir zararıni görmedim doğumdan sonrada hayizli olduğum için tutmadım bana bir etkisi olmadı yani oğlumda 4 kilo doğdu sizin nasıl hissettiğinizde alakalı kaldıki ben şuan 18 haftalığım 😂
Hicran23 Brvndkm dinen muafsiniz üzerinize farz değil ama yiyp içiyorsanız kendinizi iyi hissediyorsanız bı sorununuz yoksa bnce tutabilirsiniz bn geçn ramaznda tutamamistim mide bulantısı dan hicbirsey yiyemiyordum o yüzden de tutamamistim ama hangi doktora sorarsanız sorun doktorlar önermiyor
Humeyra424 Bende bu haftalarda tutmuştum ama sadece 2 kere o da aralıklarla ve ezan çok erken okunuyordu o yüzden sakınca görmedim. Kendinizi siz daha iyi bilirsiniz. şu dönemlerde bebek sizin yediğiniz yiyeceklerden zaten beslenmiyor 😊
Mrvsmt2502 Brvndkm dini açıdan bilgim yok fakat bebeğiniz artık sizin yediklerinizden de besleniyor doğal olarakta 15 16 saat aç kalınacak minicik yavrunun hakkına girmeyin bence