Halide_70 Ben 7 yıllık öğretmenim. Gözlerim dolu dolu izledim yeni atanan arkadaşları. Kendi atandığım zamanı düşündüm. Allah bekleyen herkesin yardımcısı olsun. Atanan arkadaşları tebrik ederim. 🤗🤗🌼🌼
Annenaz Tebrik ederim meslektaşlarımı. O heyecan dün gibi aklımda ☺️ İnşallah daha fazla meslektaşımız atanır 🙏
Mrvll Teachermomyy 2 sene önce atandım. Branşim ilköğretim matematik. Atandığım yer Mardin Midyat. Her gördüğümde sevinçten ağladığım o günler aklıma geliyor ve sizler için de heyecanlanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun atanan öğretmen arkadaşlarıma💐
Htccmmvv Hayırlı olsun güzel anneler hocalarım çok çok sevindim 💐💐bende bu yıl atanmayı çok ama çok istiyorum banada dua edin🥰🥰🖤🖤
Ozlemmm59 Güzel meslektaşlarım her birinizi tebrik ediyorum.Gözlerim dolu dolu izledim.Atandığım günü hatırladım.Bir öğretmenin elindeki tek şans atanmak bunun için ne mücadeleler verdik her birimiz.Rabbim utandırmasın.Hayırlı olsun🙏
Bora5832 Teachermomyy tebrik ederim hocam ve atanan diger hocalarimi da keşke 2 puan daha alabilseydim ben de atanmis olacaktım ama nasip değilmiş inşallah ikinci bir atama olur da bekleyenlerin de yüzü güler
Kubraayy Teachermomyy darısı benim başıma hocam😊bizde diyanetin mülakat sonuçlarını bekliyoruz büyük bir heyecanla inşallah bnde atanirim 🤲
Gamze01- Hayırlı olsun hocalarım çok güzel bir duygu ekran başında nasıl heyecanlandık 😅Ek atama bekliyorum bende inşallah bir an önce bir haber gelir 😇😇
begonvilko Ben de 9 yıldır öğretmenim, her atama haberinde kendim atandığım an kadar seviniyorum. Özellikle bir kadın için gerçekten en ideal meslek. Bebisleriniz kısmetiyle geliyor bence 🥰 herkese hayırlı uğurlu olsun ☘️
Siner Benim de 11. Yılım ama atama dönemleri hala heyecanlandırıyor. Tebrik ederim atanan herkesi. Darısı atanamayanların başına inşallah en yakın zamanda Allah herkese nasip eder hayırlısıyla:)
Melek1111 merve1211 Hangi okula hocam hayırlı uğurlu olsun bende Eyüp sultanda oturuyorum buraya tayin istiycem yazın
GoncaClk Teachermomyy yaa tebrik ederim meslek hayatınızda başarılar dilerim🌸 inşallah bize de nasip olur bu duyguyu yaşamak🥺
Yusufkerem Tebrikler atanan arkadaşlara 🎉🎊🤗 inşallah bize de nasip olur bu yıl bebeklerimizin kısmetine☺️ bize de dua edin🤲