Ysm-9234 Kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım. Açlık 83 Tokluk 173 Tokluk 109 çıktı. Doktoruma gönderdım sonucları bana 2. değerin sınırda, tedbir amaclı dahile bölümüne gorün yazmıs. Benim gibi olan var mı ? Dahiliyeden randevu alıcam ama sizden de fikir almak istedim. Bu sekılde olupta nelere dıkkat ettınız? Yardımcı olursanız sevinirim
Mrv1007 Ysm-9234 aaa neden öyle dedi ki acaba benim ikinci tokluk 111 çıktı doktor gayet iyi sonucların dedi şaşırdım şimdi. 50’lik mi 75’lik mi içtiniz glukozu ben 75’lik içmiştim acaba ondan mı değerlerin referans aralığı değişti bilemedim
Serife-57 Ysm-9234 1. Toklugunuz yüksek zaten hamilelikte 1saat sonrasına bakıyor herkes benimde yüksek çıktı dahiliye diyete başlattı dizinde 170 çıkmış yüksek bı rakam bu
Ysm-9234 Mrv1007 75 içtim canım ben de bilmıyorum nıye oyle dedi sınırdaymıs🙄 sanırım tatlı ve karbonhidrattan artık uzak durucam en sevdıklerım 😒 bebeğim için artık ıdare edıcem napim. Teşekkür ederim canım
Ysm-9234 Serife-57 tamam canım teşekkür ederim dahile bakalım bana ne dıyet verıcek? Bu sureçte kesınlıkle cıkolata tatlı ya da tatlı meyveler yasaklıyolar mı ?
Serife-57 Ysm-9234 çikolata ve tatlılar yasak zaten meyve olarak elma yiyorum arada portakal felan ama genelde şekerimi cikarmasin diye elma yiyorum bazen de küçük muz