eslem06_ Ben aslında hiç içemiyorum ama 2,5 litrelik kola bifonunu doldurup yanımda gezdiriyorum zorlada olsa gece 12 ye kadar bitirmeye çalışıyorum daha kolay nasıl içilir bu su aklım çıkıyor bebek susuz kalıcak diye
Eslem_1 eslem06_ ben günde 3 litre içiyorum elimde şişe nereye gitsem götürüyorum ve gittiğim yerde lavabo olmasına dikkat ediyorum gittiğim yerleri bile elimdeki şişeye göre belirliyorum yoksa bitmesi zor olur😀 bi de güne erken başlıyorum bitiyor yatana kadar
aylinpalaa eslem06_ valla mide bulantılarım yüzünden 1 litreyi içsem kendimi tebrik edicem zorlaya zorlaya içiyorum kendimi ki hamile kalmadan önce 2-3 litre içen bir insandım 😔
Eslem_1 eslem06_ bir de gündüz daha çok tüketmeye çalışırsan daha iyi olur akşamları bazen rehavet çöküyor ve su tüketmek külfet gelebilir gündüz boş bol iç akşama az bırakmaya çalış
Nihan6 Ben belli bir şey duymadım ama 1.5-2 lt arası içiyorum çünkü kendimi daha fazla zorlayamıyorum😔
gizemkrgzl Bende en az 2 litre bazen 2.5 içtiğim oluyor yeterli bence ya bende şişeyle geziyorum yoksa bardakla aklıma gelmiyor içmek 😂
Eslem_1 eslem06_ çünkü ben böyle idrar yolları enfeksiyonu vs bi de onlarla uğraşmak istemiyorum yoksa toz verecek ilaç verecek düşündüm onları içmektense zorla da olsa suya devam 😅😅 önceden de alışkındım suyu çok tüketmeye çalışırdım ama 3 litreyi ilk defa hamilelikte zorladım
Eslem_1 eslem06_ dediğim gibi ben gittiğim yerde lavabo yoksa gitmiyorum ya da lavabo yoksa çok fazla o yerde vakit geçirmiyorum her şeyimi suya göre ayarladım 😅😅 ekstra başka içecekler de içmiyorum çay kahve Yeşilçay vs bunları zaten eskiden de içmiyordum bi de onları içsem suyu bitiremem herhalde 😊 su haricinde ekstra ayran içerim o da ara sıra
Ozlemyvz eslem06_ 2buçuk-3 litre su tüketiyorum ben. Sabah ve öğlen arasında 1 litre öğlen akşam arasında 1 litre uyuyana kadar da yarım ya da 1 litre içerseniz içilebiliyor. Bir de öyle içmeyi deneyin derim
cansu3 eslem06_ ikiz hamileyim hamile olmadan önce 3-4 litre içiyordum şimdi 1.5 lt su şişesini günde 6-7 kere dolduruyorum 😂 o kadar susuyorum ama şeker de yok şükür 🤲 umarım fazlası zarar değildir 😂
esmer3 eslem06_ ilk aylarım hsziran temmuz olmasına rağmen o sıcaklarda 1 litreyi bulmazdı içtiğim şimdi 36. Haftadayım yaklaşık iki üç aydır günlük en az 5 litre içtiğimi fark ettim ne kadar su içersem içeyim içmemiş gibi hissediyorum şu an içimde bir ksra delik var🤣