Halide_70 31+5′iz minik kuzularımla. Gece nefes problemi, bacak arası ağrısı ve bol bol penguen yürüyüşümüz var. 😊😊🍼🍼
Haticekaraca Halide_70 Ağırlaştıkça o yürüyüşler aynı oluyor valla eşim dalga geçiyor nasıldın nasıl oldun diye ama anayım ben ana diyorum bende gülüp geçiyoruz zor geçiyor ama sonu güzel olsun inşallah rabbim herkesin kucağını sağlıklı miniklerimizle doldursun inşallah 🥰😍🙏
Happybsrn Haticekaraca 2 trim. Biraz rahattım tek sabh oluyordu ay 28 de fln yine başladı gün içine yayıldı,cekicem ben doğuma kadar belli 🥲
Puki Haticekaraca buna inanabilirim çünkü afedersiniz ama tuvaletim geldiği zaman bi hareketleniyo onun hareketine uyanıp gidiyorum🙃
o1anneadayi Haticekaraca bizde 36 haftaligiz bel ağrısı kaburga batması uyutmuyor surekli idrara çıkıyorum qlt tarafımda baskı var bir de karnımın alt kısmında ağrı oluyor
Haticekaraca o1anneadayi bebiş kanala döndüyse alt tarafında ağrı çok olcak artık benimde 36. Haftada girmişti kanala ilk o hafta aşırı baskı hissediyordum meğer ondanmış
Haticekaraca Cerenkaya çoğu bitmiş azı kalmış canım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰🙏
o1anneadayi Haticekaraca yaaa benimde aklıma geldi aslında resmen hareket ettiğim anda idrara sıkılıyorum kanala inince ne kadar zamanda doğum oluyor peki
Nihal-7 Haticekaraca bende 37+1 im 🙋 5 dakikadan fazla ayakta duramıyorum gündüzleri de aşırı halsizim .migde yanmasi günlük yokluyor iyice agirlastim ama Allah’ın izniyle az kaldı evlatlarımıza kavuşalim herşey unutulur gider inşallah ☺️😍
Nihal-7 Haticekaraca sezeryan olucagiz bebisimiz ters 🙈 yarın kontrol günümüz belli olucak inşallah 😍
omerveannesi Sara_4747 ben normal istiyorum ama 2gun sonra çatı muayenesi olacak. Bakalım o günü beklesin de sonrasında sağlıkla gelsin, normal olsa iyi olur ama sağlıkla gelsin de nasıl gelirse insallahh 🥰
Sara_4747 omerveannesi herşey gönlünce olsun inşallah Bi avazda doğurur bebeğine sağlıkla kavuşursun inşallah 😍
omerveannesi Bu ağrılara sancilara pilates topu çok iyi geliyor bu arada 😊 hiç olmazsa benim için öyle. Hava soğuk istediğim kadar yuruyemedim ama pilates topu ile idare ediyorum 🥰