Midikka Kızlar adete 4 gün kala test yapmıştım bugün 3 gün var kan verdim, beta değerim 53 çıktı progestan tablet verdi kullanan var mı ?
Umudayolculuk01 Midikka ben yemi öğrendiğimde kahverengi leke gelmişti doktorum verdi günde iki defa fitil olarak kullanıyorum bir daha gelmedi çok şükür
csmaknc Midikka Ben kullanıyorum canım lekelenmem olduğu için verdi sabah erken içiyorum uyku yapıyor bana gecede yatmadan önce içiyorum o şekilde iyi oluyor sabah geç kalkıp içtiğimde gündüz bitiyor uyuyarak
Midikka Umudayolculuk01 bana da ya ağız yoluyla ya fitil yoluyla dedi, yan etkileri çok olursa bende fitile geçmeyi düşünüyorum
Midikka Umudayolculuk01 çok şükür, bende olmadı herhangi bir kanama ama direk bunu verince bende merak ettim
narlinco Midikka merhaba, bebeğin tutunabilmedi adına veriliyor. Benimde yerleşme kanamam olmuştu o zaman vermişti. Fitil olarak kullanımın etkisi daha fazla doktorum öyle kullanmamı muhakkak önermişti. Hayırlı uğurlu olsun🙏🏻🎈
Umudayolculuk01 Midikka adet günümde test yaptım silik çıktı sonra kan verdim 19 çıktı çarşambaya randevu verdi doktor