Sadriye35 Minnakelifim03 çok zayifsaniz ondandır belki benim 5 kilo falan fazlam vardı hamile kaldığımda ondan da belli olmuyor olabilir
Sadriye35 Eda4119 ilk gebelikte anlamamak normal diyorlar canım ama ben bu hafta hareketlerini hissetmeye başladım doktorum da ben söylemeden bebeği hissetmeye başladın mı dedi çok güzel bir duygu pıt pıt vurma gibi bi de yer değiştirirken özellikle daha çok hissediyorum
Eda4119 Sadriye35 evet bende söylemeden sormuştu doktor çok hoş verici birşey tabi git gide zorlaşsada 😬🥰
marsel_ve_annesi Sadriye35 bende 25haftadayım son 2haftada oyle bi çıktı ki gören hamile diyor zaten🥴
Asellinannesi0 Benherseydenoncebiranneyim ya bende 14 haftaligim zaten gobekliydim hamile değilken hamilemisin diyorlardı şimdi iyice büyüdü 6 aylık gibi
Sadriye35 Benherseydenoncebiranneyim canım inan herkeste farklı baksana herkes başka bisey yazmış merak etme
Lina_kuzucuk Sadriye35 benım ılk kızımda yürüyen balina gibi oldum bu kızımda senınle aynıyız hamıleyım demesem kımse bılmez 😃
Aslihan-_-95 Kadınların bünyesine göre değişiyor vallahi bende 3,5 aylığı tamamladıktan sonra birden çıktı şu an baya 6 aylık gibiyim 😁