[silindi] Kızlar merhabalar ilk gebeliğim 17 haftalık olduk ancak hala hiçbirşey hissetmiyorum. Sizler kaçıncı haftada hissettiniz?
Cigdemmylmzz [silindi] 18haftalıkken hissetmeye başladım ama oda düzenli bir şekilde sürekli değil onu dinlediğimde yemeklerden sonra özellikşe böyle sanki içimde mısır patlıyor gibi oluyordu 20.haftaya giricez dün akşam mısır yedim ayıptır söylemesi bie hareketlendi anlatamam bildiğin ayağıyla bastığını falan hissettim 🥰 anneme göre mısırı çok sevdi😂
Cigdemmylmzz [silindi] akşamları uzanırken çikolata ye ve elini kaynına koyup onu dinle belki o zaman hissedersin 🥰
Cigdemmylmzz [silindi] ben kasıklarımda hissettim dün akşam bütün hareketlerini bence o bebeğin pozisyonuyla alakalo olan birşey olabilir benim oğlan sürekli oturuyor mesela ben fotoğrafını alamıyorum doktordan kolay kolay 😂😂😂
[silindi] Cigdemmylmzz anladım neyse bekleyeceğiz artık hayırlısıyla sağlıkla büyüyüp doğsunlar da ☺️
Eliffalya Merhaba kızlar, 18+4 günlük hamileyim. 2. Hamileliğim ama hala bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum 3 gün sonra kontrolüm doktora gitmedim henüz ama korkmaya başladım benimle aynı durumu yaşayan var mı ?
[silindi] Seymaben bende herhalde 20 lere gelmeden hissedemeyeceğim gibi geliyor çünkü bebek sanırım kız geç hissedilir diyorlar birde kilo var 🥲 ama biran önce hissedip iyi olduğunu anlamak istiyorum artık nedense içimde hep bi korku kaygı oluyor.
BusePolat [silindi] Valla bacım benim de ilk gebeligim 15+6 da hafif kıpırtı hissetmeye başladım emin olamadım ama 16. Haftanın sonunda netleşti simdi 19+4 haftaligim tekmeleri dışarıdan bile belli oluyor erkek bebek belki ondandır bilmiyorum doktor cok hareketli maşallah dedi ama şuan hissedemiyorsan bile hiç sorun etme 20 den sonra da hissedenler var