Esmasamet14 Konya’da da Ali Kemal Belviranli hastanesinde detaylı ultrason yaptiran varmı çok gün atıyor mu
Zhrebr Esmasamet14 ben orda yaptırdım eşim sabahtan gitti 6 gibi sıra aldı o gün girdim 5 dk bile sürmedi bşeye cevapta vermedi yapan kişi
nurunhayali Esmasamet14 o hasteneyi pek öven yok canım meram necmettn erbakana git bari. Ben özelde yaptırdım sıra durumu devletten nasıl bilmiyorum ama
ayc13 Esmasamet14 herkesin doktordan beklentisi farklı canım. Benim sevdiğimi sen sevmezsin ya da tam tersi. O yüzden takılıp ön yargılı olma her doktor ve hastanede olduğu gibi övenlerde var sövenlerde sen rahat ol Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın❤️
Tgcbyrm Esmasamet14 şehir hastanesinden randevu buldum fakat almadılar bir hafta sonra gel boşluk olursa alıcakmış zaten çok uzaksan bir hastane ondada alabilirse eşimde sinirlenince müslüm hocaya gidip orda yaptırdık
Esmasamet14 Zhrebr gerçektenmi ben de özel çok para istiyor diye orda yaptırayım dedim 15 Şubat a saat 3 e randevuyu aldım acaba gün içinde bakarlarmi ki diye merak ediyor dum Neden öyle cevap vermemezlik yapiyorlar ki ne kadar sinir bozucu
Esmasamet14 Seymmakck Benim medova da ki doktorum da ona yönlendirdi çok pahalı olduğu için gitmek istemiyorum bende
Seymmakck Esmasamet14 sanırım doktorlar anlaşmalı oluyor detayli ultrasyona yonlendirdikleri doktorla bana da 3 isim söylenmişti bende bu doktorun iyi olduğunu duyduğum için gitmiştim açıkçası gerçekten maaşla geçinen insanlar için oldukça zor oluyor
Seymmakck Esmasamet14 650 tl ye yaptırdım çok uçuk bi fiyat ama iyi doktor olsun iyi incelesin diye tercih ettim bende
Tgcbyrm Esmasamet14 evet 550₺ ye yaptı ama benim lekelenmem olduğu için bir hafta daha beklemek istemedik hemen özele geçtik