Bebetonunann Hamilelikte migren ağrısı çeken var mı varsa ne iyi geliyor bilen varsa yazabilirse çok sevinirim
Nur_yns Bebetonunann malesef hiç birşey iyi gelmiyor. Ama Görkem karman bir stick paylaşmıştı. (Headstick) Hamilelik zamanı onun migrenine iyi geliyormuş, isterseniz bir deneyin. Allah acil şifalar versin.
Bebetonunann Nesliihang o kadar kötüyüm ki şu an bende 12 haftalık hamileyim migren taşı sürdüm odayı karanlık yaptım yok kafayı yicem geçmiyor
tmcebeci @Bebetonunann canım wıks al 2 tane parol üç bordro basına eskı üsül patates dar ve karanlık odada uyumaya çalış ben o sekılde gıcırıyordum uyanıncada duşa gır sıcak rahatlatır
Mervemry Bende migren hastasıyım 14 haftalığım şuan acile gidip parol taktırıyorum o bile sadece bi kaç saat hafifletiyor sonra ataklar devam ediyor maalesef
tmcebeci @"Mervemry"ole bısey yok canım ben suan 16+3 herhangi bır sakıncası yok ıcın rahat olsunlar başlarda tutuyor emın ol
Mervemry tmcebeci bizzat kendi doktorum ilk 3 ay kullanmamam gerektiğini söyledi sadece ilk baştaki 3 için diyorum bende 🙂
Mervemry Bebetonunann bence gitme şansın varsa en azından daha da şiddetlenmeden keser agrıyı maalesef agrının şiddeti artınca da bi kaç saat hafifliyor sadece serumda bile agrı
cikilob Benim de migrenim var. İlk aylarda çok atak geldi. Parol falan hikaye asla geçirmez. Ortalar ıyıydı. Şimdi sondayım yine başladı. 🥲 benim migrenimi kendi ilacımdan başka geçiren bir şey yok. Öyle çekiyorum🥲