mry_mst O kadar fazla dökülüyo ki artık ne yapacağımı şaşırdım ne kadar takmamaya da çalışsam yinede canım sıkılıyo gördükçe 🤦♀️
esmer3 mry_mst şampuanınıza çam terebentin tatlı badem yağı karıştırabilirsiniz yeni saç oluşumunu da destekler
Derininannesi_ mry_mst şampuana maya katabilirsiniz aşırı iyi geliyo ama fazla yıkamak gerekiyor bi de mutlaka krem kullanın cok kurutmasın
mry_mst esmer3 çam terapentin yağını çok görünüyorum aslında ama saçı kurutuyomuş biraz kötü yapıyomuş siz kendiniz kullandınız mı acaba
charlottececi mry_mst maalesef benim de oyle avuc avuc dokuluyo :( dokulme karsiti yag kullanabilirsin dedi kuaförüm ama istemedim. Zaten problemli bi sac derim var. 🤷🏻♀️ Koku bende nasilsa cikar yine diyorum 🙄
nurunhayali Hamilelikten önce benimde çok dökülürdü ama şimdi hiç dökülmüyor doğumdan sonra eskiye dönmez inşallah😟
mry_mst nurunhayali inşallah 🙏 ama hamilelikten sonrada bebek anneyi tanımaya başlayınca saç dökülmesi olduğunu söylüyolar yine
Derininannesi_ mry_mst yok aksine cok gürleştiriyo baya da saçı çoğaltıyor bir kutu şampuana çay bardagının dibinde sulandırıp erit mayayı karıştır canım
esmer3 mry_mst evet kullandım çok kötü kokuyor ama yıkadıktan sonra kokusu saçta kalmıyor duştan sonra da durulanmayan saç kremi sürünce çok kuruluk yaşamadım ben
mry_mst Mevaninannesiii evet hamilelik de mecbur kullanıyorum biraz kansızlığın var demişti doktor ama ilacını kullanıyorum onunda
Mevaninannesiii mry_mst geçer inşallah canm benim de çok fazla var saç dokulmesini söylemistim ondan oluyor demişti. Şuan baya hafifledi dökülmesi değerlerim düzene giriyor