Cansumuratt whitedream evet bir de o var inşallah herşey istediğimiz gibi olur insan heves ediyor sonra hepsi kalıyor anın heyecanıyla 🤦🏼♀️
Sdnglhn Nazlimom Bir arkadaşım göğüs ameliyatı olurken ipek kirpiklerini çıkarttırmışlar.Anestezili olduğu için zararı var herhalde kirpikle ne alakası var anlamadım ama 😅
Nazlimom Sdnglhn arkadaşım doğuma ipek kirpikle girdi geneli alıyor 😂 belki o kirpiği göğsüne fln düşer diye çıkarttırmak istemişlerdir😂
Mrs-Turkk Cansumuratt bende bir güZel makyaj yaptım saçlar fönlü falan takiii bebeğimi görene kadar görünce başladım ağlamaya makyaj falan kalmadıı ama fotoğraflarımızz cok güzelll cok doğaall🥰
Cansumuratt Mrs-Turkk işte bende eğer sezaryan olursa anı kalsın diye hazırlıklı gitmek istiyorum bakalım🙊🙊🥰
Ayaf Ilk kizim ozelde spinalle oldu canim.ve makyajliydim.Fotigraflarda guzel ciksin diye🤣🤣hicte bir wey soylemediler..ojelerim yoktu.hamilelikte hic oje ve tirnak gibisinden bir wey yapmadim
Cansumuratt Ayaf şuanlık normal doğum pozisyonunda bakalım ne olacak sezaryan riski de vardı gün belli olursa hazırlıklı giderim artık😁
esmer3 Denzk vücudun yeterince kanlanamazsa dudakların parmak uçların morarmaya başlar derin beyazlaşır canım bunu anlamak için makyajı sildirebilirler
Merveonay Cansumuratt Özelde doğum yapmıştım Gece suyum gelince ağar topar gittim makyajımı hemşirenin yanında yapıp ameliyata girdim hiç birşey demedi 😂
Merveonay Cansumuratt Doğumum Mayıs sonu Haziran başı deneyip görücem tekrar 😂 ama gelin makyajı yapmıyoruz ya canım nolacak sanki 🙄
Cansumuratt Merveonay benimde martın ortası Allahın izniyle o zaman görcez 😁hahah valla bir rimel sürsek kafii 😁
sacmalamakizim Cansumuratt Ben makyajlı olsam içim rahat etmez galiba sonuçta makyajda kimyasal var ve bebeğin cildi çok hassas tabii bu kişinin tercihi 😊
Cansumuratt sacmalamakizim ten makyajında haklısınız ama göze rimel felan pek dokunmaz diye düşünüyorum 😌zaten o an resim çekilmek için sonrasında makyaj felan kalmaz