Bebegimizolsundu pims benimki de kısırlaştık herhalde diyor 😂 aynen öyle kız erkek hayırlısı olsun iki yıldır olmadı doğal yolla bir de şifamızı arayalım dedim ben ısrarcıyım daha çok rabbim isteyen herkese bize de nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰
eslemsi Bebegimizolsundu benim de ikinci gebelik supriz oldu bu. kizim kardesi dogdugunda 3 yasinda olcak. Kizim 11 ufagim 9 yasindayken ben 35 yas oluyorum 3.bebeyi yaparim diyorum tam zamani. Allah gonlumuze gore versin
Bebegimizolsundu eslemsi ne güzel 😍 güle güle büyüsün inşallah canım ben bebek Özlem’i duyunca istemeye başladım büyüdü benim sıpalar da şükür 😇 İnşallah olacak gibi hissediyorum bu ay Allah’ın izniyle var gibi hissediyorum
eslemsi Bebegimizolsundu insallah insallah bende ikizim biz 14 yasindayken annem ufak kardesimi dogurdu hic zorlanmafi buyuturken hep ben annelik yaptim ona gece bile uyumadan bakardim buyuk kardes guzel bisey hele kiziniz varsa cok yardimci olacaktir size
Bebegimizolsundu eslemsi hem de iki kızım var 🥰😍😍 şimdi bakmayız diyorlar ama ben de vermem zaten size diyorum 😅
Bfduam pims Bebegimizolsundu hormonlarınıza amh, fsh baktırmış mıydınız? Bebegimizolsundu Dr adetliyken mi başlattı, günlük kaç ml kullandın? Yan etkilerin yaşamıştım onun fazlasıyla.
Bebegimizolsundu Bfduam merhaba benim herşeyime baktı doktor yumurtam çatlamıyormuş Adetimin ikinci günü başladım ganol f Yedinci günü ovitrwlle yaptı iki tane sonra çalıştık bir kaç kez bakalım hayırlısı On günü geçince test yap dedi Hiç yan etkisi olmadı ne akıntı ne ağrı Bir ilişkiden sonra çok az ağrı gibi oldu ama hep bir kıpırdama vardı sanki yumurta büyürken de Sadece bir yumurtam büyüdü sağlıklı olgunluğa erişti nasip artık bakalım Göğüs hassasiyet var bir de belim ağrıyor ara sıra İnşallah tutmuştur yavrucum 🥰
Serapcemre Bebegimizolsundu hele ikinci doğsun üçe bakacam😅yok diyorm ama bilemıyorm ikincim uslu olursa yaparm bir daha
Bfduam Bebegimizolsundu İnş tutunur, haber verirsin sonucu. o iğne bende kilo aldırdı, baş ağrısı, gerginlik, stres, huzursuzluk, hormonlar etkiliyor beni. Fsh, amh değerine baktı mı Dr?
Bebegimizolsundu Bfduam hiç hatırlamıyorum ki canım ben anlamadığım için bakmam dr bir problem görmedi