merhaba hanımlar. dün gece ani bi şekilde sancılandım. sabaha kadar normaldir diye bişey yapmadım. Ağrıyı çektim. Sabah olunca kahvaltı hazırlarken bu ağrıların hayra alamet olmadığını anladım. Ağlamaya başladım eşimi aradım. Annemle de konuştum. Apar topar geldiler. Daha sonra annem allah razı olsun beni duşa sokup temizledi. Ama nasıl sancı çekiyorum anlatamam. Takipli olduğum doktoruma yazdım. Böyle böyle diye. Dediki hastaneye geç seni NST bağlasınlar. Bende geçtim ve işte çilem burdan başlıyor. kadın beni alt tarafa doğumhane bölümüne indirdi ebe. Tüm parmaklarını şeyime soktu dediki 4cm açılman var. Meğerse evde 4 cm açılmışım. Neyse doğumum burda değil başka bi özel hastanede yapılacaktı. Şansada kovitim. Apar topar kendimi orda doğuma kabul ettirdim. epidural sezeryan istemiştim ama genelde doğurdum. Hastane beni başka bi semtindeki hastanesine sevk etti doğumdan sonra ambulansla. Daha sonra hastanede ilk ebe tüm parmaklarını soktu şeyime ve karnıma bastırıp kan akıttı. ölüyorum sandım. Sonra o gitti 2 saat sonra aynı işleme başkası geldi. Öldüm öldüm dirildim. Aşırı psikolojim bozuldu. Sanırım biraz toparlanınca ilk işim bir psikoloğa gitmek 🙏👋