aysedemrs Anneler. Sütü artırmak için bi dua var. Ben çok faydasını gördüm. Çok şükür sütüm arttı dua sayesinde. Paylaşabilirim isteyen olursa herkes fayralansın
Ozgeliz aysedemrs paylaşırsanız sevinirim oğlumda çok sütüm vardı kızımda hiç olmadı üçüncü bebeğimi 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum
aysedemrs Nazlimom .Fîhâ enhârun min mâin ğayri âsinin ve enhârun min lebenin lem yeteğayyer ta’muhu ve enhârun min hamrin lezzetin lişşâribîne ve enhârun min aselin musaffen ve lehum fîhâ min kulis semerât.”
aysedemrs Ozgeliz .Fîhâ enhârun min mâin ğayri âsinin ve enhârun min lebenin lem yeteğayyer ta’muhu ve enhârun min hamrin lezzetin lişşâribîne ve enhârun min aselin musaffen ve lehum fîhâ min kulis semerât.”
aysedemrs Gizemin-minnakI .Fîhâ enhârun min mâin ğayri âsinin ve enhârun min lebenin lem yeteğayyer ta’muhu ve enhârun min hamrin lezzetin lişşâribîne ve enhârun min aselin musaffen ve lehum fîhâ min kulis semerât.”
aysedemrs Fîhâ enhârun min mâin ğayri âsinin ve enhârun min lebenin lem yeteğayyer ta’muhu ve enhârun min hamrin lezzetin lişşâribîne ve enhârun min aselin musaffen ve lehum fîhâ min kulis semerât.”