Dygeymen 27haftalik gebeyim kizlar sizdede oluyomu az yurusem artik boyle oluyo eve gelip.uzanijca daha kalktimmi cok zor adim atiyorum normal mi korkmali miyim
Aytug Dygeymen bende de 27den beri var canım şu an 31 artılardayım hala var benimde bebeğimin başı yukarıda🙁adım atarken yataktan sağa sola dönerken feci acıyor
SnmKskn Dygeymen 39 haftalik hamileyim bu soylediklerini yaklasik 3 haftadir yasiyorum doktora soyledim bebegim kanala girdigi icin baski yaptigini soylemisti
AlyaEla Aynisni 26.haftadan beri bende yasiyorum..şu an 32 oldum..doktor donmedigi icin oldugunu soyled bana..donmesi icin dua ediyorum
Dygeymen AlyaEla bende korkuyorum bisey mi olucak diye adim atasim gelmiyo daha yorulunca kalkiyorum zorlaniyorum yurumekte
Portakal Bende dünden beri aynı durumdayım iki adım atsam yoruluyorum önceden böyle birşey yoktu doktor banada bebek ters duruyor o yüzden ağrının ve kasılma olur demişti 🙁
Dygeymen Portakal bide hep sag tarafimda toplaniyo orasi yukseliyo hissediyorm az bisey tasisam hafifte olsa az yururaem hem bacaklarimin icin agriyo adim atarken zorlanjyorm artik tutuluyorum
nurucararslan Canım aynı durum bende de var 22.haftamdan beri yaşıyorum 25 haftalığım şuan iki gün önce muayene gittik bebeğin başı Aşağı dönmüş şimdiden o yüzden çok ağrı yapıyormuş bende ilaç kullanıyorum ve Doğuma kadar yatış verdi doktorum sancısına dayanamıyordum artık
Dygeymen SnmKskn bende erken dogum belirtisi.olmasindan korkuyorm hic bi kontrolmde dogumla alakali bisey dememisti doktorim ama nedense endiseleniyorm