Gulsaharslan 21 haftalık hamileyim detaylıda doktor ilk baktığın da bebeğin midesini göremediğini söyledi sonradan gördü 3 hafta sonra tekrar çağırdı yemek borusunda tıkanıklık olduğu için mide geç dolabilir dedi böyle bişey yaşayan var mı ?
Caglaasya Gulsaharslan ben devlette randevu almak istiyorum öncelikle ne yapmam lazım doktor mu vericek o randevuyu
Mutluannee42 Merhaba ayrıntılı ultrason randevusu almaya gidicem ondan önce ultrason bakıyorlarmi 15 haftaligiz
hatice3553 Gulsaharslan bizim de görülmemişti midesi olması gerekenden küçüktü doğru çıktı maalesef ameliyat olduk doğumdan hemen sonra
fisun_oqretmen Caglaasya öncelikle devlet hastanesinde kadın doğum uzmanına muayene olmanız gerekmektedir.Doktora Detaylı ultrason çektirmek istiyorum dediğinizde sizi doktor yeşil listeye alıyor.Ardından 182 den ya da e nabızdan perinatoloji bölümüne randevu alabilirsiniz.
Caglaasya fisun_oqretmen şuan 16+4 olduk yarın doktor kontrolüm var ben yarın kadın dığum doktoruma detaylı için randevu almak istediğimi söyleyeceğim gerisini hallederşz artık teşekkür ederim
fisun_oqretmen Caglaasya aynen siz söyleyin anca randevu alırsınız zaten 18-23 hafta arası çekiliyor detaylı ultrason zaten.Güzel sonuçlar almanız dileğiyle iyi akşamlar diliyorum ❤️