Zumrutkb Merhabalar kızlar Dün nişanım geldi hastaneye yatırıldı 2 cm acıklıkla gece 57 yi gördük monitörde ama açılma ve sancı devam etmeyince çıkabildim hastaneden. 57 deyken hiç sancım yok gibiydim. Sizde olmus muydu acaba hafif bir sancı mı o degerler?
Asyapolat80 Zumrutkb evet ben 70 i bile hissetmedim bekleyin biraz daha suyunuz geldi mi kaç haftalıksınız
esmer3 Zumrutkb doktorum bana zayıf olduğun için her türlü sancıyı hissedersin demişti ben 40 lardaki sancımı bile hissediyorum ne yazık ki🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Zumrutkb Asyapolat80 37+3 ben de beklemek istiyorum o yüzden dogum başlar diye korktum ama çok şükür başlamadı. Su gelmedi henüz.
baharugrr esmer3 bende zayıf biriyim. 90 i bile gördüm hissetmedim. zayiflikla alakası olduğunu dusunmuyorum.
Zumrutkb MihrimahVeAnnesiii su içmeyi artırın belki ondandır ben bu ara 3 lt yi geçiyorum. İyi geliyormus
Asyapolat80 Nnurdan ben de hissetmiyorum sancıları ve doktor sancıyı hissetmediğin için bi anda açılman olabilir falan dedi bana sizin doktor ne yorum yaptı? Gerçi sizin zamanınız gelmiş artık ben daha 35.haftadayım da
MihrimahVeAnnesiii Zumrutkb yok kız yalancı doğum sancılarım başladı açılmam var daha 30 haftadan beri🙊