Burcinsaremrah Kızlar bir türlü isim konusunda anlaşma sağlayamıyoruz eşimle . İsim önerilerinizi alabilir myim 😌
Deletedmom_33 Burcinsaremrah Biz Atlas koyacağız. Onun dışında Ateş, Doruk, Çağan, Çınar, Demir, Pamir, Ege gibi isimler olabilir.
Loveis16 Burcinsaremrah Benim de eşim hep Türk ismi olsun ağır isim olsun diyordu ben de biraz daha modern istiyordum anlaşamıyorduk. Aybars isminin anlamı karşımıza çıktı çok hoşumuza gitti hem kulağa modern geliyor hem de Türk ismi diye 10 dakika içinde karar verip değiştirmeyelim diye de kapı süsü yaptırdık 😂😂 Ay gibi parlak pars gibi yırtıcı demek.. belki fikir olur 🤭🥰
Sezginshome Burcinsaremrah Oğuz Kağan(kaan) koycaz bizde. Ğ olsa mı olmasa mı onu düşünüyorum 🥰 Bide Yiğit Karan var ama onu 2.bi erkek çocuğum olursa koyacağım. Beğenirseniz Yiğit Karan da hoş bence
Burcinsaremrah Loveis16 Aybars da çok güzel bir tercih . Mete düşündüm bende aslında rüyamda gördüm hiç fikrimde yokken bu ismi ama eşim onu da beğenmedi 🤪
Burcinsaremrah Sezginshome karan ı bende beğeniyorum ama ona bile kara diye dalga geçerler oğlumla diye istemiyor 😂 çok zor bi durumdayım anlayacağınız ne bulsak diğerimiz bahanesi ile hazır geliyor
270419 Burcinsaremrah ilk oğlumun adı akın asaf şimdi ikinci doğacak nasipse Ali Kayra olucak fikir olsun
Htcerdogn Burcinsaremrah biz çağan aslan koyuyoruz canım fikir olsun ama aklımda hep ateş ismi kaldı ve musap, erşat, karan, barkın, baran isimleride çok hoşuma gitmişti