Asterujdndl 21 haftalik hamileyim bebeğimin sol böbreğin de büyüme ve tıkanma var hamiş anneler sizinde öyle bir durum oldumu
Halide_70 Büyümenin ne kadar olduğu önemli diye biliyorum. İkizlerimden erkek olanında 21. Haftada var denmişti. Doğuma kadar geçebileceği, olmazsa doğumdan sonra geçebileceği söylendi doktorumuz tarafından. 😊😊🍼🍼
Burcu-112 Benim de hamilelikte vardı hep ilerledi ameliyatla düzelir dediler ameliyat oldu üç gün önce doktor ameliyat arasında çağırıp konuştu böbrek tamamen erimiş almam lazım diye maalesef yavrum tek böbrek şuan inşallah sizin düzelir ilerlemez kaç mm dedi
Selser Burcu-112 çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Güçlüdür yavrunuz. Kaçıncı haftada tabı kondu kaç mm dendi acaba
Burcu-112 Selser 23. Haftada 9 mm olarak başladı doğuma kadar ilerledi baya 50 mm civarı oldu ameliyattan önce de 52 ölçüldü en son hayırlısı böyleymiş rabbim bundan sonra sağlık versin
Gurbetkusu Selser merhaba yorumlar da gördüm de yazayım dedim.Erzurum da metin hocayı tavsiye ederim bebeğimin bobreginde genişleme var takip altindayiz
Selser Gurbetkusu Metin ingece detaylı ultrasonla gittim teşekkür ederim. O söylemişti genişlemeyi. Ama şimdi batıya ailemin yanına geçtim başka bir doktorla devam edeceğim