Elifim54 Kızlar ya bebegınızın cınsıyetı nezaman belli olur. Sımdı 10haftalık hamıleyım kaçıncı ayda belli oluyo.bıde özeldemı yoksa devlet hastahanesındemı daha çabuk belli olur
Puki Elifim54 ben 20+5te öğrendim o fark etmiyo bence iki hastanede de kontrolüm vardı çocuğun pozisyonundan dolayı öğrenemediydim😄🤗
BusraOzhan Elifim54 özelde daha çabuk belli olacağını düşünüyorum. İlk gebeliğimde 12. haftama girdiğim gün öğrendim ben
LawyerEce Elifim54 Kızımda 16. Haftadan sonra öğrendim. 11+3′te gittiğimde tahmini kız dediler. 13. Haftaya girdiğimde yeniden kız dediler.
SerraveAnnesii 18.haftada kızım olacağını öğrendim. Devlette öğrendim. 18.haftaya kadar göstermemişti🥲😀
Duygu388 12 haftalıkken %90 kız dedi %16 haftalıkken gttim aynı doktoruma erkek dedi bekliyorum öle kordon bacak arasından geçiyor yada elini oraya koyuyor sırtını dönüyor eşşek 😃
busepoyraz @Elifim54 ben suan 11+2 haftalığım 10+2 de erkek dıye tahminde bulundu özelde daha cabuk öğrenirsin bence cihazları falan devlet hastanesindekilere göre cok daha iyi ve doktorla da alakalı biraz tecrübeli olması gerek
elisammmm Mehtapca06 Bende 12 haftalık olduğumda tarama testi için gittim kıza benzetti ama daha pembe bir şey almayın belli değil dedi bu hafta cuma günü gideceğim tekrar 15 haftalık olacağız bakalım kesinleşir inşallah 🙏🏻
Nesraa_ Elifim54 devlet hastanesinde 18.haftamda öğrendim kızım olacağını ama ilk zamanlarda yanılma payı var o yüzden beklemiş doktorum cinsiyetini 14ten beri biliyormus 🤭
ozlem-t 12+0 da özelde kıza benzediğini söyledi, 14+0 da da kıza benzediğini söyledi. Şuan 15+3 hala netleşmedi. Sadece tahmin yapıyor.
Mehtapca06 elisammmm bende 18 haftalık oldum bakalım yarın öğrenebilecek miyim artık merak ediyorum ya bir oğlum var kızsa ona göre birşeyler almak istiyorum ☺️
Renginveannesi_ Mehtapca06 benimde 17.haftama az kaldı yarın randevum var insllah öğrenirim, öğreniriz 🤲🏻♥️