Semiha_t Hanımlar ense kalınlığına baktıran varmı nasıl oluyor adı ne geçiyor gerekli mi yaptırmak birde ikili tarama mı oluyor
MerveeD Semiha_t ikili taramada kan alıyorlar ultrasyon ıle bakarken de ense kalınlıgınada bakıyorlar canım
csmaknc Semiha_t Yaptırmak gerekiyor canım ben geçen hafta yaptırdım ultrasondan ölçtü kağıda yazdı birde kan aldılar 15 günde çıkıyormuş herhangi bir hastalığı vs var mı bakıyorlar bu testte 250 TL ödedik biz ikili taramaya 145 TL de muayene ücreti
Sultangungor Ama testin fiyatını bilmiyorum paket aldığım için ama 1 ay önce 165 tl vermişti yengem yanlış hatırlamıyorsam tabi hastaneden hastaneye değişiyor fiyat
brfns Sultangungor Keşke devletin acilinde testini verseydin de sadece zeka testine baksaydı benimkide öyleydi 150 TL tutuyordu doktorum sağolsun devlette verdiğim tahlillere baktı boşu boşuna 150 TL vermeyeyim diye sadece zeka testi verdim ona da 50 TL gitti
MerveeD Semiha_t 2 li teste para veriyorsunuz kan aldırıyorsunuz bıde ense kalınlıgını ölçtürüyorsunuz
csmaknc Semiha_t ikili tarama için alıyorlar kana bakıp ense kalınlığını falan detaylandırıyorlar herhalde