Mehgiz Arkadaşlar merhaba fakültenin özel kısmındaki muayene ücretlerini biliyor musunuz yardımcı olursanız sevinirim
Mehgiz elfimiz-9800 Medibafraya gidiyordum yeni yıldan önce 165 idi şimdi 265 olmuş dedim fakülte daha uygunsa oraya gideyim fiyatlar aynı 🤦♀️
elfimiz-9800 Mehgiz fakülte yılbaşından önce de 180 liraydı zaten ordan daha pahalıymış baksana medibafra özel hastane dimi her türlü fakülteden daha yeni temiz ve hijyenik bi ortam vardır
bluees1207 Mehgiz medikalpark da Nagihan Yılmaz var ücretlerini bilmiyorum ama iyi bir hekimdir 😊 öneririm
Mehgiz elfimiz-9800 Tabi gayet temiz ve ilgililer doktor şahsi telefonunu verdi gebeliğin başından beri oraya gidiyorum memnunum fiyatı duyunca çok şaşırdım ama
Mehgiz maviananas Doğum ücretini henüz konuşmadım ama arkadaşım yılbaşından önce 5200 e doğum yaptı. Doktorum Erhan mutluer ve çok memnunum tavsiye ederim her zaman
maviananas Mehgiz ben dürdane yangala gidiyorum yılbaşından sonra sorduğumda normal doğum 4250 sezaryen 5000 demişlerdi ama hastaneler sürekli fiyat güncelliyormuş diye duydum size de sormak istedim
Mehgiz maviananas Burası çok pahalı gerçekten ben manisalıyım doğum için nasipse ordaki doktoruma gideceğim 4250 olucak doğumum ve özel klinikte buda duyunca muayene ücretinide çok şaşırdım ben orda 150 TL ya gidiyorum
maviananas Mehgiz bizde burda tayinciyiz normalde Adana’da yaşıyorum bende orda da fiyatlar çok ucuz burda tek hastene olduğu icin fiyatı da yüksek tutuyorlar nasılsa başka seçenek yok diye