elif1g RabiaaaH 17.haftamda yaptirdim canim kendi istegine bagli degilki zamani doktor soyluyor yaptirmak istiyormusun diye zamani geldiginde
asliu_ RabiaaaH yarin 16+3de yaptıracağım ama ultrasona gore bir hafta onden gidiyor doktorum 1 subatta gel demisti yarin gideceğim:)
Zeynepkaman RabiaaaH ben 2 Li test yaptırmadım 3 lü yaptırabilir miyim birbiriyle bağlantılı testler değil dimi
RabiaaaH Zeyzey_12 16nci hafta başlamıyor mu 3 lü tarama ben ikinci taramami bu programa göre yaptırmak istedim adet tarihini yanlış yaptirdigim için 14+2 de ikili tarama için kan verdim acaba sorun olur mu ki
TazeAnne06 RabiaaaH ikili tarama testini ben 11-13 haftalar arası diye biliyorum 14. Haftadan itibaren 3 lü tarama zamanı geliyor sanırım
Zeyzey_12 RabiaaaH RabiaaaH ya 15 ya 16 ydı canım öyle bir şey 14.haftada ikili test için pek geç değil bildiğim kadarıyla
RabiaaaH TazeAnne06 tam sinirdasin doktor demişti aldı kan haftaya pazartesi çıkacak şimdi 15+7 gunlugum
elif1g RabiaaaH rize canim. randevu icin 15 20 gun onceden aliyorum genelde mhrs den saat 4 de aciliyor randevular alarm kurup girip aliyorum hemen
asliu_ RabiaaaH 16. Haftadan itibaren yapılıyor diye biliyorum bebek ultrasonda önden gidiyorsa ve 16 haftayi gectiyseniz gidebilirsiniz bence :)
asliu_ RabiaaaH 16dir o gidebilirsin ama doktorun ne gun gel dediyse o zmn gitsen daha iyi gec dollenme falan var miydi o zmn geriden cikiyor ultrasonda
RabiaaaH asliu_ ikili tarama için sonucumu almadım ona gittiğimde soracaktim doktor birşey demedi bana