Semra12344 Aynur47 valla ben 30 da yapmayı düşünüyorum bizim de odamız 34. Haftada gelcek bana geç geliyor yıkayıp ütüleyip kendi dolabımızda yer açıp oraya koyacağım
Aynur47 Semra12344 Aynen bende büyük ihtimal dolabı 34 35. Haftada alinir o zaman bende YARIN kiyafetleri yıkamaya utulemeye baslayayim
minik22 Aynur47 yok ya bebeğin kıyafetleri de olsa heveslenmem isimli hastane çıkışını falan belki ütülerim 😀😀
ZEYNEP2025 Aynur47 Son haftalarda yerinizden kalkamazsiniz emin olun ben 32.haftada basladim halilara kadar yikattim once evin isini bitirdim . Suan 36+4 kasik agrilarim basladi agirlastim bu zamana birakmayin yani .
hunilimom Aynur47 kendi dolabınız da yer varsa oraya koyun burçta belli kokabilir ben kendi dolabımızda bi yer ayirdim hepsini oraya koydum
hunilimom Aynur47 o zaman hurcun ağzı açık kalsın ben çantamı da 36 da hazırlamıştım ağzı açıktı son ana kadar
Aynur47 hunilimom valla ne kadar zor islermis bunlar ilk gebeligim ya gerçekten çocuk doğurmak çok zormus tamam ağzını açık birakirim canim
Ceyduygu Aynur47 33 gibi hazırlamıştım büyük oğlumun çantasını hala aklımda çok yorulmuştum o yüzden çok ağırlaşmadan hazırlamak lazım. Şimdi ki bebeklerim ikiz 25 haftalıklar 2 haftaya hazırlamayı düşünüyorum ne olur ne olmaz
LadyAnne Aynur47 basla canim kimseden bekleyemiyor insan kendin daha iyi yaparsin agirlasmadan basla ve bitir kolay gelsin
Busra-61 Aynur47 bence başlayın sonradan gerçekten zor oluyor hali olmuyor insanın yada beli sırtı daha cok ağırıyor. Ütüleyip üzerlerine bseyde örtebilirsiniz dolap gelene kadar hiç birşey olmaz valla
Zeynepbusraa Aynur47 bence şimdiden başlayın ben 31+2 deyim.30 haftalık iken yıkamaya basladim. Bana erken diyenler oldu ama ben aldırmadım . Zaten belirli bir dönemden sonra hareketleriniz yavaşlayacak ve ağırlaşmaya başlayacaksınız.