Benimde önde kısmi plasenta previa yani plasentanın bir ucu kesi yerime geliyor başından beri aynı yerde şuan 36 haftalığım. Banada zamanla yukarı çıkabilir denmişti ama çıkmadı. Bir kaç kez kanamam oldu. Kanaman olduğunda mutlaka hemen doktora git genelde yatış veriyorlar. Benim hastanemin bir gecelik yatışı pahallı olduğu için devlete gittim sana git dermiyim demem neden dersen ben her gittiğimde defalarca kez alttan muayene defalarca kez usg yapıyorlar devlette. İmkanın varsa ve kendi doktoruna güveniyorsan kendi doktorunu tercih et. Geçen hafta doktora gittiğimde doktorumla detaylıca konuştuk 38 de artık alalım dedi normal doğum şansım hiç mi yok dedim bu durumda asla olamaz dedi. İnşallah yapışık değildir dedi. Hayırlısı haftaya gün alacağım her şey ameliyat esnasında net belli olacak, bebeğimi sağlıkla sıhhatle kucağıma alayımda sorun değil diyorum. Sen yine çok fazla ayakta durma, beline yük bindirme, kendini yorma. Ben bunları yapamadım daha bugün saatlerce hastanede sıra beklemek zorunda kakdım ayakta bir Allah’ın kuluda gel otur demedi, metroda yer veren bile kalmamış 9 aylık hamileliğim boyunca bir tane kadın yer verdi onun dışında kimse sen hamilesin gel otur demiyor karnımda burnumda farkedilmemesi mümkün değil.