Gulergulmez Hanımlar hastane olur, görüntüleme merkezi olur farketmez, ayrıntılı ultrason fiyatları hakkında bilginiz var mı?
Gzdkrkgz Gulergulmez merhaba ben pendik çarşıda dr. Halil mesut var radyoloji uzmanı detaylı ultrason çekiyor instagramda sayfası var araştırın orda yaptırdım 520 tl di aralık ayında ama ocaktan sonra değiştimi bilmiyorum arayıp telefonda sorabilirsiniz baya uzun bakıp ilgileniyor memnun kalmıştım
DuyguLina_ Gulergulmez Maltepe’de yaptırdım ben İstanbul Perinatoloji diye doktorumun önerdiği isimlerden biriydi ve kendisi Prof. Size pek bit şey söylemiyor zaten yapılanmak gerekenleri yapıyor bakıyor rapor tutuyor öyle. En uygun fiyatlı oydu 700₺ verdim.
DuyguLina_ Gulergulmez yani benim doktorum radyoloji değilde Perinatologun yapmasını istedi ki bence de öyle bu alanda uzman kişiler çünkü. Ve bana 5 Prof. İsmi verdi. Ara sor fiyatı hangisi sana uygun gelirse ona yaptır dedi. Ben de İstanbul Perinatoloji Cem Turan’a yaptırdım.
Villanelle Ben Okan üni hastanesinde Eray Çalışkan’a yaptırdım. Kendisi perinatoloji profesörü olduğu için biraz pahaliydi. 21.haftamda ikiz bebek için 1700 TL ödedik
Cyda-123 Gulergulmez Prof dr Cem Turan’a yaptırmıştım. 600 liraya yapmıştı şimdi 800 olmuş. Esra Günay’ın hastalarına indirim yapıyor. Kendisinin öğrencisiymiş Esra hanım.