Bsra19ogz Seliminhaticesi bizde evlendikten sonra hediye almayıp yemeğe gitmeyi terxh etmeye başladık baş başa akşam yemeğine çkıyoruz genelde ama sanırım bu yıl canım özel hediye almak istedi hediye istiorm dedm😂😂 bende ona ihtycı olan birşey almayı dşnüorm sizde ihtycı olan kıyft saat ayakkabı gibi birşeyi varsa onu alablrsnz bnce
ikicocukmeselesi Seliminhaticesi sene boyunca tek kutlamadığımız özel gün 14 şubat sanırım🤣 hoş eşim yine her seferinde çiçek alır sağolsun ama bu seferde ben onu yemeğe çıkartayım diyorum oğluşum kocam ben ve henüz benim bedenimde olan minnoş kızımlaa🥰
Ozlm007 Seliminhaticesi göbeğime hediye paketi geçirip kurdele bağlamayı planlıyorum bu pahalılıkta hiç bir şey alınmaz da beklenmez de artık 🤦🏻♀️
Pemberuya Seliminhaticesi bende şöyle güzel bir pasta yapmayı düşünüyorum ama eşim pasta yemiyor sıkıntı burda 😄
Nursemablk Ben ne hediye alacağımı bilmiyorum ama hep böyle özel günlerden birinde hamilelik haberini vermek istemişimdir, belli mi olur belki sevgililer gününde güzel ve anlamlı bi hediye olur 🤗
Elfcm Seliminhaticesi adamın parasiyla adama hediye almamam onun için en güzel hediye zaten özel gün sevmez bende artik eskisi kadar önemsemiyorum diğer özel gunlerimz de yemeğe çıkıyoruz hediye değilde eksiklerimiz varsa herkes onu alıyor artik durum hediyelikten çıktı malum 🤷🏼♀️
SahraKubra Seliminhaticesi Ben bebişimi hediye edeceğim perşembe günü sezeryan tarihi alacaz 11 Şubat falan olacak galiba 🙈