Seliminhaticesi En guzel hediye kizimiz olucak , esime benzeyen kizim😊6 yıllık sevgilik surecimizde her seyi birbirimize aldığımız için2.5 yıllık evliyiz manevi değeri olan şeyler güzel geliyor bize doğum günleri olsun özel günler olsun pasta yaparim sofra hazırlarım eşime eşimde ayni şekilde sofra hazırlar çiçekler yollar sevgiliyken buketler şeklindeydi gerek eve gerek çalıştığım yere 2.5 yillik evlilik surecimizde salom bitkileri evimizi guzellesyirdi dogum gunleri sevgliler gunu tanışmalar vs oze l gün olsun olmasın yollar kızımızı öğrendiğimiz gün 4 haftaliktim calistigim.yere yollamisti guller, kendisi mutfakla 9 yıldır ilgli eşimde bana sofralar hazırlar, Kızımıza kavuşmanıza 25 gün gözüküyor tabi ne zaman gelmek isterse kizim bu sene birbirimize en güzel armağan kızımız olucak 8 Mart 27 yaşım, eşimin 36. dogum gunünde 10 ekimde babasına kızımla pasta yapip tuttuğu takımla ilgli tulum almıştım 11 ekimde dünya kız çocukları günüydü eşimde kızına hediye almıştı hastahane için 3 lu takım , her seyimiz oldugu icij artık alicak bir seyde kalmıyor, ben çiçek çok severim eşim çiçek her zaman yollar bende eşimin sevdiği yemekleri yaparım böyle günlerde masalar hazırlar beklerim şimdi kızımızı bekliyoruz 😊 6. tanisma yil dönümümüzde esim cicek yollamıştı ertesi gunude kızımızı görmeye gittik kontrole çıkınca kızımiza künye yaptırdı, şimdi doğum günüm içinde harf kolye düşünüyor 6 yıl önce ilk sevgililer günümüzde plaka kolye yaptırmıştı yıllardır boynumda , evlenince düğünden sonra S harfi ile 3boyutlu ko ye yaptırmıştı isminin harfiyle , Simdi de kızımız için harf kolye düşünüyordum eşim do g m günüm için düşünüyor , her zaman birbirimize soruyoruz birseye ihtiyacımız varmı diye Simdi den sonra si kızımız için ihtiyaçlar 😊