Kubrayserana Deryaq ultrasyona bakarak hemde özel klinikti ve ultrason 4 boyutluydu. O zamanlar karnım pek çıkmamıştı ama şimdi 34+5 haftalığım ve karnım öne doğru var sadece
iremby Mucize2 bebegin cinsiyeti o haftalarda netlesmez. 16. 18.haftalarda daha net ogrenirsin. 11 12haftalarda anca oyle %70 falan tahmin alirsin o da degisebilir.
Sinemli 10 hafta 6 günlükken gitmiştim doktor %60 erkek dedi 12 haftalikken farkli bir doktora gittim %90 kız dedi erkege benzeten doktora göründüm ardindan ayni gün içinde Ben çıkıntı görüyorum erkek bebek bence dedi. 13.haftada 2li test sonucu için tekrar kız diyen doktora gittim bu defa %100 kız dedi sizce yanılma payı varmı doktor kesin dedi yanılma ihtimalim yok yıllardır bu işi yapıyoruz dedi.
ikicocuklubiranne Mucize2 10. Haftamda kız gibi hissediyorum dedi 13 haftamda %75 erkek dedi 16. Haftaya kadar alışveriş yapmıyorsun dedi 😊
Betuel11 benim doktorum 10+3 de erkek dedi kordon falan değildi kordonu falanda gösterdi ama kesin değil ptesi tekrar gidicem inşaallahz yanılma şundan oluyor o dönem galiba klitoris ödemli olduğundan dolayı penisle karıştırabiliyor doktorlar
K-b-b-t Duruu Merhaba! Arkadasım benımde aynı sekılde dendı yanı anlamıyorum nasıl oluyoda doktorlar yanılabılıyor bıde benım gobek cevremde yaglanmadan dolayı net goruntu alamadıklarını soyluyorlar doktorlar artık dogumu beklıyoruz nasıpse 😂